iPhone 16 Pro kamera lensi için toz var

Bilgilendirirseniz çok mutlu olurum teşekkür ediyorum şimdiden.
Merhabalar zorluda ki apple servisine gittim ve aldığım yanıtı söylüyorum. Bu tarz durumlarda biz temizleme ve ya kamera değişimine gidiyoruz ama tabi ki istemezsiniz haklı olarak gibi bir konuşma yaptı arkadaş. Bende tabi ki onarım istemiyorum dedim. Cihazı vatan bilgisayardan almıştım ben apple da ki arkadaş size bir rapor düzenliyim ben dedi fotoğraf çekti hatayı anlatan bir kağıt yazdı ve beni aldığım yere yönlendirdi cihazı değişim yapmalarını isteyin dedi. Yani vatan bilgisayara o kağıtla gidip değişim isteyeceğim bende ki durum bu hocam yani servis değişim falan yapmadı muallakta bıraktı beni

Merhaba zorluda ki Apple servisine gittim ve aldığım yanıtı söylüyorum. Bu tarz durumlarda biz temizleme veya kamera değişimine gidiyoruz ama tabii ki istemezsiniz haklı olarak gibi bir konuşma yaptı arkadaş. Bende tabii ki onarım istemiyorum dedim. Cihazı Vatan Bilgisayar'dan almıştım ben Apple da ki arkadaş size bir rapor düzenliyim ben dedi fotoğraf çekti hatayı anlatan bir kağıt yazdı ve beni aldığım yere yönlendirdi cihazı değişim yapmalarını isteyin dedi. Yani Vatan Bilgisayar'a o kağıtla gidip değişim isteyeceğim bende ki durum bu hocam yani servis değişim falan yapmadı muallakta bıraktı beni.

Vatana gittiğinizdede yazabilir mısınız acaba ne diyecekler acaba? Umarım değişim yaparlar.

Vatana gittiğinizdede yazabilir mısınız acaba ne diyecekler acaba? Umarım değişim yaparlar.
Tabi ki yazarım. Değişim yapmazlarsa thh ye başvurucam bu konuda mağduriyet yaşatırlarsa inadına bende uğraşırım bu kadar para veriyoruz ve hatalı ayıplı ürünü kullanmaya zorlayamazlar bu kabul edilemez bir durum. Durumu sizinle paylaşırım devam eden süreçte

Tabii ki yazarım. Değişim yapmazlarsa THH'ye başvuracağım bu konuda mağduriyet yaşatırlarsa inadına bende uğraşırım bu kadar para veriyoruz ve hatalı ayıplı ürünü kullanmaya zorlayamazlar bu kabul edilemez bir durum. Durumu sizinle paylaşırım devam eden süreçte.

Bir de sizin telefonunuzun kamerasında ki tozun fotoğrafını atma şansınız var mı acaba? Bende alt kamerada bir tane var sadece görselde gözüktüğü gibi sizde de öyle mi yoksa daha mı fazla.

Tabii ki yazarım. Değişim yapmazlarsa THH'ye başvuracağım bu konuda mağduriyet yaşatırlarsa inadına bende uğraşırım bu kadar para veriyoruz ve hatalı ayıplı ürünü kullanmaya zorlayamazlar bu kabul edilemez bir durum. Durumu sizinle paylaşırım devam eden süreçte.

Merhaba Vatan Bilgisayar'a gittiniz mi acaba?

Son düzenleme:
Bir de sizin telefonunuzun kamerasında ki tozun fotoğrafını atma şansınız var mı acaba? Bende alt kamerada bir tane var sadece görselde gözüktüğü gibi sizde de öyle mi yoksa daha mı fazla.

Tabi ki atarım fotoğraf ama henüz vatana gitmedim işim dolayısıyla gidemedim

eed4bcad-b1f6-415e-8ae2-64058dec273c.jpeg

eed4bcad-b1f6-415e-8ae2-64058dec273c.jpeg
O işaretlediğim kısımda çokta detaylı çekemedim ama belli oluyor

Son düzenleme:
Tabii ki atarım fotoğraf ama henüz vatana gitmedim işim dolayısıyla gidemedim.

Eki Görüntüle 2397341

O işaretlediğim kısımda çok da detaylı çekemedim ama belli oluyor.

Gittiğinizde ne diyeceklerini ve sonucun ne olacağını çok merak ediyorum umarım değişimle sonuçlanır kimse uğraşmak zorunda kalmaz.

Gittiğinizde ne diyeceklerini ve sonucun ne olacağını çok merak ediyorum umarım değişimle sonuçlanır kimse uğraşmak zorunda kalmaz.
Ben pek ümitli değilim internette yazılanlardan anladığım kadarıyla değişime yanaşmıyorlarmış ama uğraşacağım thh ile vesaire çözüm arayacağım bakalım artık ne olacak paramızla rezil olmayız inşallah. Bilgi vereceğim size vatana gidince

Herhangi bir gelişme var mı? Mağazaya uğrayabildiniz mi?
Evet bugün ugradim apple in verdigi raporu bizim distribütörumuz kabul etmiyor bizim kendi distribütörümüze göndermemiz gerekiyor cihazi incelemeleri için dediler yani biz gondericez apple a diyorlar ama tam kutu icerigi yanimda olmadigi için cihazi birakamadim. İncelenip bakildiginda onay verirseler iade ya da degisim olacaktir dediler. Ve bu surecin 20 güne kadar surebilecegini soylediler yani cihazi birakinca 20 gune kadar telefonum inceleme surecinde kalabilirmis son durum bu suan da

Evet bugün ugradim Apple'in verdigi raporu bizim distribütörumuz kabul etmiyor bizim kendi distribütörümüze göndermemiz gerekiyor cihazi incelemeleri için dediler yani biz göndereceğiz Apple'a diyorlar ama tam kutu icerigi yanimda olmadigi için cihazi birakamadim. İncelenip bakildiginda onay verirseler iade ya da degisim olacaktir dediler. Ve bu surecin 20 güne kadar surebilecegini soylediler yani cihazi birakinca 20 gune kadar telefonum inceleme surecinde kalabilirmis son durum bu şu an da.

Satıcı Vatan Bilgisayar mıydı yoksa farklı bir satıcı mı vatan üzerinden satış yapan? Apple'in verdiği raporu nasıl kabul etmiyor onu anlamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı