iPhone 16 Pro Kamera Özellikleri Netleşiyor

Annem iPhone 11 kullanıyor ve cihaz yağ gibi akıyor. Kasma ve donma sıfır. Böyle her sene aynı şeyin lacivertini çıkarmak yerine birkaç senede bir ama farklı özelliklere sahip telefonlar isterdim. Samsung da aynı, Apple da aynı yöntemi kullanıyor. Kısaca telefon sektörü aynı formülü kullanıyor ve kabak tadı vermeye başladı bu. iPhone 13 ile iPhone 14 arasında çip farkı bile yoktu. İkisi de A15 Bionic kullanıyordu.

Harbiden bıktım hep aynı markaların top koşturmasından ya, 10 yıldır kupa bekleyen Fenerbahçe taraftarıyım futboldan bile bu kadar soğumadım. Bize yeni şeyler deneyecek cesur markalar lazım, hep iPhone hep Samsung görmekten bıktım gerçekten. Farklı markalar var elbet ama hiçbiri ciddi anlamda kaliteli değil, özellikle Xiaomi pişmanlıktır. Gerçekten kaliteli ve yenilikçi ürünler üretecek markalar gerekiyor piyasaya.

Bir şey diyeceğim bu iPhone alanlar ne amaçla alıyor merak ediyorum bir telefona 50-60 bin ödüyor sonucunda God of War en yüksek ayarlar da mı akıyor ne yapıyor Blender'dan 3D render mı alıyor Adobe'den montaj mı yapıyor?
Bende de telefon var ayrıyeten zerre zevk almadım telefondan oyun oynamaktan bir Minecraft bilirim ama yine sarmıyor PC'deki gibi Facebook, Instagram diyeceğim onlara da girsin bir zahmet benim symbian Nokia asha 311 bile giriyordu :) gerçi onlara bile PC'den giriliyor, kısaca PC olmadığı zaman yanımda sosyal medya ile kendini tatmin etmeye bana göre küçülde cebime gir gibi bir şey ben S19 Max Pro kullanıyorum 2500'e almıştım mükemmel bir telefon.

Bir şey diyeceğim bu iPhone alanlar ne amaçla alıyor merak ediyorum bir telefona 50-60 bin ödüyor sonucunda God of War en yüksek ayarlar da mı akıyor ne yapıyor Blender'dan 3D render mı alıyor Adobe'den montaj mı yapıyor?
Bende de telefon var ayrıyeten zerre zevk almadım telefondan oyun oynamaktan bir Minecraft bilirim ama yine sarmıyor PC'deki gibi ama Facebook, Instagram tamam gerçi onlara bile PC'den giriliyor, kısaca PC olmadığı zaman yanıma küçülde cebime gir gibi bir şey ben S19 Max Pro kullanıyorum 2500'e almıştım mükemmel bir telefon.

Birçok işi tek bir cihazda rahatça yapabilmek için alınıyor pahalı telefonlar. Bence ekosistem kurmak gibi bir amaç yoksa Samsung ve iPhone yerine başka modeller tercih edilebilir ama ekosistem kurmak gerçekten hayatı kolaylaştırabiliyor. Ben "Abi telefona 60 bin TL verilir mi ya? Git ışıklı mışıklı Gaming PC al o fiyata." argümanlarını saçma buluyorum ama akıllı telefon sektöründe her sene benzer donanımların pompalanmasını da sevmiyorum. (Sadece Apple değil, hemen hemen her akıllı telefon üreticisi yapıyor bunu.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı