iPhone 16 Pro Max almak mantıklı mı?

Hiimhere

Hectopat
Yurt dışı iPhone 16 Pro Max almayı düşünüyorum 50k. 4 ay fiziksel SIM 4 ay da e-SIM ile kullanmayı planlıyorum ama şöyle 6.aydan 9.aya kadar yurt dışında olacağım 4 aylık hakkimdan kalan 2 ayı 9.aydan sonra kullanabilir miyim? Yılbaşında e-SIM de yenileniyor mu? Kalan bir ayda iPhone 11'le beraber kullanacağım. Bir de istediğim zaman fiziksel istediğim zaman e-SIM alabilir miyim? Bu şekilde telefonu iki yıl kullanmayı planlıyorum.

Yurt dışı iPhone 16 Pro Max almayı düşünüyorum 50k. 4 ay fiziksel SIM 4 ay da e-SIM ile kullanmayı planlıyorum ama şöyle 6.aydan 9.aya kadar yurt dışında olacağım 4 aylık hakkimdan kalan 2 ayı 9.aydan sonra kullanabilir miyim? Yılbaşında e-SIM de yenileniyor mu? Kalan bir ayda iPhone 11'le beraber kullanacağım. Bir de istediğim zaman fiziksel istediğim zaman e-SIM alabilir miyim? Bu şekilde telefonu iki yıl kullanmayı planlıyorum.
Fiyat performans ariyorsaniz degil ama butce sorununuz yoksa benim gozumde suan lider bir cihaz, s25 ultra ciktiginda buyuk ihtimalle liderligi kaptiracak. Ben olsam yurt disi cihaza 50k verecegime biraz daha butce arttirip yurt ici s24 ultra alirdim.

Şahsi fikrim, telefonu kayıt ettirmeden cebinde 2 telefon ile gezerek kullanmak bana çok saçma geliyor. Kullanamayacaksam o yeni, güzel, kaslı telefon neden var mi?

İyi günler, ilk olarak Türkiye'ye geldiğinizde IMEI kaydını göz önünde bulundurun. iPhone'lar için fazla para istiyor telefoncular falan. Telefonu 2 yıl kullanma planına gelecek olursak, 2 yıl boyunca hem fiziksel SIM hem de e-SIM kullanarak geçiş yapabilirsiniz. Ancak, IMEI kaydını 120 günlük süre içinde, yurt dışında geçirilen süreyi doğru hesaplamalı ve geri kalan süreyi Türkiye'de kullanmalısınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı