iPhone 16 Pro Max çöl titanyum alınır mı?

hakannaykut

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 16 Pro Max almak istiyorum fakat çöl titanyum rengi kafamı karıştırdı. Gold seven biri değilim nefret ederim hatta Gold renklerinden. Bu golda yakın gibi duruyor. Sizin düşünceleriniz nelerdir?

Natürel titanyumu beyazlatmışlar, çöl titanyumunu da önceki natürel titanyumdan daha doygun bir renge çevirmişler. Kenar renginin biraz bronza yakın olduğunu söyleyebilirim ama kesinlikle Gold olmadığı kanaatindeyim. Adından da anlaşılacağı üzere çöl rengi işte.

Arkadaşlar merhaba, 16 Pro Max almak istiyorum fakat çöl titanyum rengi kafamı karıştırdı. Gold seven biri değilim nefret ederim hatta Gold renklerinden. Bu golda yakın gibi duruyor. Sizin düşünceleriniz nelerdir?

Hocam ekranı göreceksiniz arkasını değil. Ayrıca 16 Pro Max için 120 bin TL inanılmaz fazla. Çöl zaten sarı-turuncu bir rengi temsil eder. Altın rengine yakın denilebilir.

Bu çok öznel bir soru. Çok sevenler al dese alacak mısınız? Siz sevmiyorsanız almayın. Alın deseler bile içinize sinmez zaten. İçinize en çok sinen rengi alın.

Gold renginin biraz beyazlaşmış hali gibi fakat herhalükarda gözle görmeniz daha iyi olabilir belki seveceksiniz.

Özünde Gold rengi. Altın titanyum adıyla değil çöl titanyumu olarak çıktı ama ton olarak Gold rengine bayağı yakın. Aynı zamanda yine naturel titanyum rengi devam ediyor içine sinmezse o renkten devam edebilir ya da klasik siyah veya beyaz titanyum renklerine bakabilirsin. Mağazada görmeden alma derim.

Özünde Gold rengi. Altın titanyum adıyla değil çöl titanyumu olarak çıktı ama ton olarak Gold rengine bayağı yakın. Aynı zamanda yine naturel titanyum rengi devam ediyor içine sinmezse o renkten devam edebilir ya da klasik siyah veya beyaz titanyum renklerine bakabilirsin. Mağazada görmeden alma derim.
acaba mağazalara gelmişmidir 13 eylüle kadar gidip görebileceğim bi yer var mı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı