IPhone 16 Pro Max düştükten sonra hasar almış mıdır?

MrFinBlack

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Bilgi İşlem Uzmanı
2 haftadır kullandığım iPhone 16 Pro Max telefonumu ufak bir dikkatsizlik sonucu bugün maalesef diz kapağı mesafemden düşürdüm. Telefonda Spigen marka kılıf, ekran ve lens koruyucu takılıydı. Kozmetik olarak hiçbir hasar yok ama yine de evhamlanıyor insan, malum telefonun fiyatı çok pahalı ve borçlanarak aldım. Ufak bir test amaçlı AnTuTu benchmark testi yaptım, sonucunun ekran resmini de ekledim. Sizce AnTuTu değerleri normal mi? Başka yapabileceğim testler var mı? Ve son olarak telefonumun iç aksamı hasar almış mıdır? 😢

Dosya Ekleri

• IMG_0278.png
    IMG_0278.png
    57,4 KB · Görüntüleme: 81
2 haftadır kullandığım iPhone 16 Pro Max telefonumu ufak bir dikkatsizlik sonucu bugün maalesef diz kapağı mesafemden düşürdüm. Telefonda Spigen marka kılıf, ekran ve lens koruyucu takılıydı. Kozmetik olarak hiçbir hasar yok ama yine de evhamlanıyor insan, malum telefonun fiyatı çok pahalı ve borçlanarak aldım. Ufak bir test amaçlı AnTuTu benchmark testi yaptım, sonucunun ekran resmini de ekledim. Sizce AnTuTu değerleri normal mi? Başka yapabileceğim testler var mı? Ve son olarak telefonumun iç aksamı hasar almış mıdır? 😢

Hiçbir şey olmaz. Hasar almamıştır büyük ihtimal.

Bir şey olmaz merak etmeyin. Özellikle kılıf kullanırken basit düşmelerden pek sıkıntı çıkmaz.

Hiçbir şey olmaz da hocam evi arabayı deden kalan tarlayı satıp telefon mu aldınız alt tarafı 2 karış yerden düşmüş ortalığı 56 verdiniz Allah korusun suya düşse ne yaparsınız 😂
Rahat olun bir şey olmaz o kalitede telefonların kendisi bile çok sağlam zaten öyle mesafeden burnu kanamaz

Hocam AnTuTu testi ne alaka onu anlamadım telefon düştü diye. Bir yerinde bir şey yoksa bir şey olmaz.
İç aksam hasar aldıysa kasma donma vb şeyler yapar belki diye benchmark testi yapmak istedim hocam.

Hiçbir şey olmaz. Hasar almamıştır büyük ihtimal.
Hocam yine de insan evhamlanıyor işte, malum fiyatı 100 binin üzerinde olduğu için

Bir şey olmaz merak etmeyin. Özellikle kılıf kullanırken basit düşmelerden pek sıkıntı çıkmaz.
Ben de bir şey olmamıştır diye düşünüyorum ama yabancı forumlarda telefonun içindeki hareketli parçalar yerinden oynamış olabilir yok bağlantı kabloları yerinden çıkmış olabilir vs yazmışlar. Aklımı bulandırdılar 😀

Hiçbir şey olmaz da hocam evi arabayı deden kalan tarlayı satıp telefon mu aldınız alt tarafı 2 karış yerden düşmüş ortalığı 56 verdiniz Allah korusun suya düşse ne yaparsınız 😂
Rahat olun bir şey olmaz o kalitede telefonların kendisi bile çok sağlam zaten öyle mesafeden burnu kanamaz.
Hocam evi arabayı vermesem de 1 aylık maaşı verdim bu metal parçasına 😀 insan haliyle gözünden sakınıyor. En ufak bir darbede canından can gidiyor 🥲

Telefonda Spigen marka kılıf, ekran ve lens koruyucu takılıydı. Kozmetik olarak hiçbir hasar yok

Telefonunu gayet güzel zırhlamışsın zaten. Cihazın zamanla gözündeki değeri azaldığında daha sık düşüreceksin, daha hor kullanmaya başlayacaksın ister istemez. Cihazı ekran koruyucu, kılıf olmadan kullanma bu yeterli gelir :)

Hocam 100.000 verdiğiniz bir telefon yarım metreden bu kadar aksesuarla düşünce hasar almış ise çöpe atın gitsin, hiçbir şey olmamıştır zaten.

Hiçbir şey olmamıştır, içinin hasar görme ihtimali çok düşük böyle bir mesafede. İçiniz rahat olsun kozmetikte sorun yoksa. Bir de konudan bağımsız AnTuTu'da sonuçları bu civarda mı alıyorsunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı