Merhaba iPhone 16 Pro Max için ekran koruyucu önerisi istiyorum. Hayalet ekran istiyorum ve kurulum aparatı olsa daha iyi olur. Spigen düşündüm ama daha ucuzu veya daha iyisi varsa öneri istiyorum.
Dün abim için satın aldım. Büyük pasajlardaki telefoncularda bulunuyor.Merhaba iPhone 16 Pro Max için ekran koruyucu önerisi istiyorum. Hayalet ekran istiyorum ve kurulum aparatı olsa daha iyi olur. Spigen düşündüm ama daha ucuzu veya daha iyisi varsa öneri istiyorum.
Ne aldınız? Bir şey belirtmemişsiniz.Dün abim için satın aldım. Büyük pasajlardaki telefoncularda bulunuyor.
Yüksek modellerdeki telefonların ekranları kolay kırılmıyor. Şahsen ekran koruyucu çizilmeyi önleyebilir. Full cam diye satıyolar 150 liraya aldım. Görüntü kalitesini düşürmüyor. Koruyuculuğu ne durumda bilemem. Sadece çizilmeyi korusun diye aldım. Dediğim gibi sadece büyük yerlerde oluyor. 15 e göre ekran büyümüş kolay bulunabilir değil.Ne aldınız? Bir şey belirtmemişsiniz.
Spigen biraz tuzlu olur ama en garantisi olur.Sonuçta elinizde ki telefonun maddi değeri ufak bi çantayı doldurur. Hasardan korumak önemli hocam.
Sadece ekranı çizikten koruyacak ve yanlardan gözükmemesini sağlayacak yani bilemedim.100k'lık telefona 1k'lık koruyucuyu çok görmeye gerek yok. Spigen alın.
Belli olmaz o iş. Çok saçma şekilde telefonu komidinden düşürdüm çekmecenin metal tutma yerinin en sivri yerine denk geldi camı. Koruyucu olmasa geçmiş olsun yeni ekran taktırmam gerekecekti. Yine de senin kararın.Sadece ekranı çizikten koruyacak ve yanlardan gözükmemesini sağlayacak yani bilemedim.
Çok bozar mı görüntüyü Spigen kalın mı koruyucu?Belli olmaz o iş. Çok saçma şekilde telefonu komidinden düşürdüm çekmecenin metal tutma yerinin en sivri yerine denk geldi camı. Koruyucu olmasa geçmiş olsun yeni ekran taktırmam gerekecekti. Yine de senin kararın.
Bozmaz niye bozsun. Bozacak olursa o 100 TL'likler bozar.Çok bozar mı görüntüyü Spigen kalın mı koruyucu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.