iPhone 16 Pro Max için kılıf önerisi

Oğuzhan40

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Belirttiğim telefonun siyahını alacağım ancak kılıf bulamadım. Şahsen orijinal silikon kılıfa 2.5k vermek istemiyorum. O tarz sade bir kılıf arıyordum. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Belirttiğim telefonun siyahını alacağım ancak kılıf bulamadım. Şahsen orijinal silikon kılıfa 2.5k vermek istemiyorum. O tarz sade bir kılıf arıyordum. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.

Bütçe nedir hocam?

Bütçe nedir hocam?

Bu tarz ancak 2, 5K çok pahalı taksitle peşin fiyatına olduğunu yeni gördüm muhtemelen orijinali alacağım ancak normal kılıflardan artısı nedir ilk defa iPhone alacağım o yüzden tereddüt ediyorum.

Bu tarz ancak 2, 5K çok pahalı taksitle peşin fiyatına olduğunu yeni gördüm muhtemelen orijinali alacağım ancak normal kılıflardan artısı nedir ilk defa iPhone alacağım o yüzden tereddüt ediyorum.

Artısı yok hocam. Eskiden Apple kılıflarının deri olduğunu hatırlarım, deriyken alınırdı çünkü çok kaliteliydi. Silikonun o kadar da bir farkı yok.
Spigen’in kılıfları daha uzun ömürlü, 16 Pro Max alsam şahsen şunu tercih ederdim:

Bu arada 14 Pro Max Derin mor kullanıcısıyım ve 100 TL’lik mahalle telefoncusu kılıfı takılı :D Normalde kılıfsız kullanıyordum ama geçen düşürdüm ve yan çerçevesi aşındı biraz, içim gitti.

Kesinlikle hak ediyor o fiyatı. Ne kadar kaliteli alırsan al bir süre sonra esniyor, sararıyor çatlıyor vs. bir kez parayı verip orijinal alın kafanız komple rahat olsun hocam.

Artısı yok hocam. Eskiden Apple kılıflarının deri olduğunu hatırlarım, deriyken alınırdı çünkü çok kaliteliydi. Silikonun o kadar da bir farkı yok.
Spigen'in kılıfları daha uzun ömürlü, 16 Pro Max alsam şahsen şunu tercih ederdim:

Bu arada 14 Pro Max derin mor kullanıcısıyım ve 100 TL'lik mahalle telefoncusu kılıfı takılı :D normalde kılıfsız kullanıyordum ama geçen düşürdüm ve yan çerçevesi aşındı biraz, içim gitti.

Hocam bu tarz kılıfların tasarımı ve hissi hiç hoşuma gitmiyor daha sade ve hoş bir görüntü yapısında olmasını tercih ederim muhtemelen bu telefonu çok uzun süre kullanacağım şimdiden orijinali alıp geçmeyi düşünüyorum teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.

Kesinlikle hak ediyor o fiyatı. Ne kadar kaliteli alırsan al bir süre sonra esniyor, sararıyor çatlıyor vs. bir kez parayı verip orijinal alın kafanız komple rahat olsun hocam.

Tamamdır hocam orijinali almaya karar verdim teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı