iPhone 16 Pro Max iOS 18.4 yükledikten sonra kasmaya başladı

nicolatesIa

Decapat
Yer
kalifornia abd
Daha fazla  
Merhaba, iyi sosyaller. Cihazım 16 Pro Max. Dün gece saatlerinde iOS 18.4 yüklendi ve kuruldu. Dünden beri cihazı aktif olarak kullanıyorum ve cihazda aşırı bir şekilde donma, kasma yaşıyorum. Sebebi nedir, nasıl çözebilirim?

Merhaba bende de 16 PM var şu son 18.4 güncellemesinden sonra bildirim merkezini çekerken dahi takılıyor donuyor ve kasıyor. Telefonum yurt dışı cihaz olduğu için endişelenmiştim ama aynı sorunu sizde yaşadıysanız cihazsal değil de sürüm ile ilgili olduğunu dişünüyorum sizde bir değişiklik oldu mu?

Son düzenleme:
Merhaba, iyi sosyaller. Cihazım 16 Pro Max. Dün gece saatlerinde iOS 18.4 yüklendi ve kuruldu. Dünden beri cihazı aktif olarak kullanıyorum ve cihazda aşırı bir şekilde donma, kasma yaşıyorum. Sebebi nedir, nasıl çözebilirim?
16 pro max de boyle bir sorun olmasi normal degil, Apple destek ile iletisime gecmenizi oneririm yuksek ihtimalle bir sorun olusmus.

16 kullanıyorum 18.4 yaptıktan sonra bende de donmalar başladı. Ekran zaten 60Hz fakat hiçbir zaman tam anlamıyla donma yapmıyordu. Şimdi uygulamalar arası geçişlerde, doğrudan kamera açan uygulamaları açtığımda (Snapchat) ve yukarıdan bildirim geldiğinde vs. genel olarak donmalar mevcut Apple desteği aradım her türlü şeyi yaptık fakat çözmedi sizde de aynısı olduğuna göre muhtemelen yazılımsal hata olabilir. Çözebildiyseniz dönüş yapar mısınız? :)

16 kullanıyorum 18.4 yaptıktan sonra bende de donmalar başladı. Ekran zaten 60Hz fakat hiçbir zaman tam anlamıyla donma yapmıyordu. Şimdi uygulamalar arası geçişlerde, doğrudan kamera açan uygulamaları açtığımda (Snapchat) ve yukarıdan bildirim geldiğinde vs. genel olarak donmalar mevcut Apple desteği aradım her türlü şeyi yaptık fakat çözmedi sizde de aynısı olduğuna göre muhtemelen yazılımsal hata olabilir. Çözebildiyseniz dönüş yapar mısınız? :)
Hocam apple desteği aradım herşeyi yaptık demişsin son olarak bilgisayar üzerinden bir daha yazılımı yüklemeyi denediniz mi telefonu komple silip tekrardan yüklemekten bahsediyorum ? Eğer yaptıysan ve olmadıysa bende boşu boşuna yapmayacağım.

Hocam Apple desteği aradım her şeyi yaptık demişsin son olarak bilgisayar üzerinden bir daha yazılımı yüklemeyi denediniz mi telefonu komple silip tekrardan yüklemekten bahsediyorum? Eğer yaptıysan ve olmadıysa bende boşu boşuna yapmayacağım.

Yaptırdılar o da olmadı hiç yapma boşuna. sonrasında 18.4.1 gelmesine rağmen devam etti tekrar aradım Apple desteği şimdi anladığım kadarıyla telefondaki yazılımları izleyeceklermiş 48 saat. Çıkan sonuçlara göre işlem yapacaklarmış o şekilde kesin çözülür dediler.

%90 yazılımsal bir sorun bende iPhone 12 var menülerde takılma yapıyor.

Hocam bende de var bu aralar mesela geçen video çekiyordum 4K 60FPS'de 2-3 dakika sonra siyah ekran verdi yükleniyor işareti çıktı 5-6 saniye sonra menüye attı 2-3 defa başıma geldi neden oluyor sizce yazılım kaynaklı mı yoksa çöküyor mu?

Yaptırdılar o da olmadı hiç yapma boşuna. sonrasında 18.4.1 gelmesine rağmen devam etti tekrar aradım Apple desteği şimdi anladığım kadarıyla telefondaki yazılımları izleyeceklermiş 48 saat. Çıkan sonuçlara göre işlem yapacaklarmış o şekilde kesin çözülür dediler.
Aynısını bana da yaptılar hocam telefon görüşmesindeyken logları mühendis ekibine göndereceklermiş haftasonu olduğu için salı günü arayacaklar bakalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı