Çözüldü iPhone 16 Pro Max şebeke bölümüne taşan Dynamic Island için ne yapılabilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kuzeysdadsa

Hectopat
16 Pro Max cihazım var, yeni aldım ama cihazda anormal bir şey var: Cihazda Spotify müzik dinlediğimde atacağım videodaki gibi şebeke içine giriyor. Ne olabilir? Teknik servise götürdüm onlar da anlamadı, en son çareyi burada buldum. Bir bakma şansınız var mı?

0eb17c7e-ac9c-4455-a992-5512476eb17e.jpg

Çözüm
16 Pro Max cihazım var, yeni aldım ama cihazda anormal bir şey var: Cihazda Spotify müzik dinlediğimde atacağım videodaki gibi şebeke içine giriyor. Ne olabilir? Teknik servise götürdüm onlar da anlamadı, en son çareyi burada buldum. Bir bakma şansınız var mı?

Eki Görüntüle 2537218

Yazılımsal bir şey bu, teknik servis bir şey yapamaz. Yeni güncellemelerde falan düzeltirler muhtemelen çünkü o dinamik ada şeridi gerçek değil, yazılımla ekleniyor. 2 sensör ve kamera ayrı.

Eki Görüntüle 2537218

Yazılımsal bir şey bu, teknik servis bir şey yapamaz. Yeni güncellemelerde falan düzeltirler muhtemelen çünkü o dinamik ada şeridi gerçek değil, yazılımla ekleniyor. 2 sensör ve kamera ayrı.

Çözüm

Apple destekte cihazı 24 saat izlemeye aldılar şu an yarın bakacaklarını söylediler. Ne yapacağım bilmiyorum telefonda garantili acaba bozuldu mu dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı