Bence unisex bir renk. Şeffaf kılıfta çok güzel görünüyor.Çöl Titanyum'u gerçekte görme şansınız oldu mu bilmiyorum ama rose gold gibi pembemsi bir rengi var. Şahsen bir erkeğe yakıştırmıyorum![]()
Bence unisex bir renk. Şeffaf kılıfta çok güzel görünüyor.Çöl Titanyum'u gerçekte görme şansınız oldu mu bilmiyorum ama rose gold gibi pembemsi bir rengi var. Şahsen bir erkeğe yakıştırmıyorum![]()
Tamamen sizin zevkinize. Ben çöl titanyum aldım hem daha hoş duruyor diğer renklere göre hem de en çok aranan renk.
Natural ile siyah arasında kalıp siyah aldım ben de1 tane natürel titanyum 1 tane de siyah titanyum aldım inşallah pişman olmam.
Dostum sıkıntı öznel fikrinin fakirlik üzerine kurulmuş olması. Yurt dışında 16 Pro 1200 euro 0 peşinat 24 ay vadeli telefon faturana göre 50-60 euro arasına sahip olabiliyorsun. Telefon pahalı değil sen fakirsin.Tamam 90k bir telefona bayılmaya devam et.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.