IPhone 16 Pro Max ve iPhone 16 Pro arasında kayda değer fark var mı?

Makaleler
3
Merhaba, anneme yeni bir telefon alacağız. Yurtdışından alacağız ve 16 Pro Max 1500 Euro, 16 Pro ise 1240 Euro. Aralarında 260 Euro'luk bir fiyat farkı var ve bu da şu an ki kurla 9500 TL gibi bir rakama tekabül ediyor. Pro ve Pro Max modelleri arasında aman aman bir fark var mı? Bu fiyata alınmaya değer mi Pro Max? Yoksa aralarında ahım şahım bir fark olmayıp 16 Pro mu alınmalı?

Merhaba, anneme yeni bir telefon alacağız. Yurtdışından alacağız ve 16 Pro Max 1500 Euro, 16 Pro ise 1240 Euro. Aralarında 260 Euro'luk bir fiyat farkı var ve bu da şu an ki kurla 9500 TL gibi bir rakama tekabül ediyor. Pro ve Pro Max modelleri arasında aman aman bir fark var mı? Bu fiyata alınmaya değer mi Pro Max? Yoksa aralarında ahım şahım bir fark olmayıp 16 Pro mu alınmalı?
Bence degecek bir fiyat farki yok, 16 pro standart kullaniciya gunu rahatca cikarir batarya olarak ve bence yeni pro max biraz gereksiz buyuk olmus.

Kadın kullanıcılar için pro max olabilir, ben şahsen hem iki telefon kullandığım için hem de bana kaba geldiği için taşıma ve rahatlık açısından pro kullanıyorum. Aralarında boyut ve pil dışında hiçbir fark yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı