iPhone 16 Pro Max vs 17 Pro Max

Bütçe
130.000

ErenxEts

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi Sosyaller, aklıma bir konu takıldı ben telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum ama 16 Pro Max ve 17 Pro Max arasında kaldım. Cunku 16 Pro Max'in tasarimi cok iyi ama 17 Pro Max'in tasarimi bana gore berbat ama bazilari da diyor ki guncel olani al. Sizce ne yapmaliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
bu bir moda aksesuarı değil bir telefon, bir teknolojik alet. Görüntüsü bana göre 3. yada 4. sırada olur tercih ederken. En yenisi alınır.

Tasarımı bana da başta garip gelmişti ama şu an gözüme çok güzel gözüküyor. Özellikle turuncu hali. Ben tasarımını beğenmeseydim bile 17 Pro Max'i tercih ederdim. 16 Pro Max'i gören biri bunu 15 Pro Max de sanabilir 14 Pro Max de.

Tasarımı bana da başta garip gelmişti ama şu an gözüme çok güzel gözüküyor. Özellikle turuncu hali. Ben tasarımını beğenmeseydim bile 17 Pro Max'i tercih ederdim. 16 Pro Max'i gören biri bunu 15 Pro Max de sanabilir 14 Pro Max de.

Kesinlikle 17 Pro Max aynen dediğin gibi herkeste var mı yok seni özel kılar fark yaratırsın bu telefonla.

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi Sosyaller, aklıma bir konu takıldı ben telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum ama 16 Pro Max ve 17 Pro Max arasında kaldım. Cunku 16 Pro Max'in tasarimi cok iyi ama 17 Pro Max'in tasarimi bana gore berbat ama bazilari da diyor ki guncel olani al. Sizce ne yapmaliyim?

16 Pro Max artık demode tasarımlı bir cihaz. Yani 14 Pro Max, 15 Pro Max ve 16 Pro Max hatta 13 Pro Max bile hepsi arkadan aynı tasarımdalar. 17 Pro Max ise yeni bir telefon ve artık 18 Pro, 19 Pro... gibi belli bir süre bu tasarım sürecek. Donanım olarak da ciddi artıları mevcut 17 Pro serisinin. Kesinlikle, 17 Pro Max.

16 Pro Max'den 17'ye geçmek çok gereksiz geliyor bana göre. Çünkü 16 pro max hala high-end seviyesinde, 12-13'den geçeceğim dersen bir nebze mantıklı ama 16'dan geçmek hiç mantıklı durmuyor. 16'dan geçmek için bir kaç nesil daha ilerlemesini beklemek mantıklı olur.
Kesinlikle bana da ilk başta hoş gelmemişti sonradan gelmeye başladı. Kamera tasarımı güzel olmuş, ancak aşağı kısmını özellikle çizgiyle ayırmalarını anlayamadım pek.

@KİNGSEMİH Tasarım konusunda evet değişti ancak demode fikrine katılmıyorum. Konu sahibi geçecekse kendi tercihi olur ancak demode diye geçmesini istemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı