iPhone 16 Pro Max vs iPhone 17 Pro Max

usudumdaye

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, güncel olarak iPhone 14 Pro Max kullanmaktayım, yakın zamanda telefonumu değiştireceğim. Başlarda iPhone 17 Pro Max istiyordum ancak alüminyum kasadan şikayetçi olan çok kişi gördükten sonra biraz soğudum açıkçası. Solma, düşme, çizilme vb pek sağlam bir kasa değilmiş sanırım, bu yüzden de aklım 16 Pro Max'e kayıyor ancak onun kasasına da sağlam değil diyenler var. Kılıf ve ekran koruyucu kullanmayı sevmediğim için kararsız kaldım, sizin öneriniz nedir? Bir de 14 Pro Max mi daha sağlamdır yoksa 16 Pro Max mi? Birisi çelik birisi titanyum.

Max modellerin bir cacığı yok eğer paranızı mantıklı harcamak istiyorsanız düz 17 çok çok iyi bir model zaten lakin benim param çok diyorsanız 17 Pro alabilirsiniz. Pro Max kullanmasıda çok zor bir cihaz çok büyük gerçekten ve gereksiz pahalı sadece batarya büyüyor lakin yine de tercih sizin param var derseniz alın 17 serisinden birini alın geçin.

Son düzenleme:
Hocam yerinizde olsam S25 Ultra alır geçerim. iPhone gereksiz pahalı bir telefon markası gözümde. Ben bir telefona 170.000 TL versem bana yemek yapmasını bile isterim şahsen. Snapdragon 8 Elite çok güçlü bir işlemci. Ama illa iPhone kullanmak istiyorum derseniz 16 Pro Max alın.

Max modellerin bir cacığı yok eğer paranızı mantıklı harcamak istiyorsanız düz 17 çok çok iyi bir model zaten lakin benim param çok diyorsanız 17 Pro alabilirsiniz. Pro Max kullanmasıda çok zor bir cihaz çok büyük gerçekten ve gereksiz pahalı sadece batarya büyüyor lakin yine de tercih sizin param var derseniz alın 17 serisinden birini geçin.

Hocam 16 Pro ile 16 Pro Max arasında ekran süresinde fark var. Boyutu sorun değilse daha iyi ekran süresi için Pro Max almalı.
Ama 17 Pro da ekran süresi artırıldı deniliyor. Eğer öyleyse Pro Max'in bir artısı çok kalmadı denilebilinir.

Merhaba, güncel olarak iPhone 14 Pro Max kullanmaktayım, yakın zamanda telefonumu değiştireceğim. Başlarda iPhone 17 Pro Max istiyordum ancak alüminyum kasadan şikayetçi olan çok kişi gördükten sonra biraz soğudum açıkçası. Solma, düşme, çizilme vb pek sağlam bir kasa değilmiş sanırım, bu yüzden de aklım 16 Pro Max'e kayıyor ancak onun kasasına da sağlam değil diyenler var. Kılıf ve ekran koruyucu kullanmayı sevmediğim için kararsız kaldım, sizin öneriniz nedir? Bir de 14 Pro Max mi daha sağlamdır yoksa 16 Pro Max mi? Birisi çelik birisi titanyum.

Bana Pro Max modeller fazlasıyla kazık düz bir 17 veya 16 Pro almanız daha çok işinizi görür.

Hocam 16 Pro ile 16 Pro Max arasında ekran süresinde fark var. Boyutu sorun değilse daha iyi ekran süresi için Pro Max almalı.
Ama 17 Pro da ekran süresi artırıldı deniliyor. Eğer öyleyse Pro Max'in bir artısı çok kalmadı denilebilinir.

Ekran süresi her türlü yetiyor oyun oynamadığınız sürece hocam ben 16 Pro kullanıyorum daha hiç ekran süresi konusunda sorun yaşamadım. Zaten bataryanın büyümesinde ekran süresi oluyor yani dediğim ile aynı sonuça çıkıyor.

Merhaba hocam. Bende 14 Pro'dan 17 Pro'ya geçtim. Yani doğruya doğru 17 Pro serisinin kasası dayanıksız olacaktır özellikle kılıfsız kullanacaksanız. Ancak tek etmen gerçekten kasa mı burada? O kadar gelen güzel donanım gelişmeleri ve yeni tasarım varken gidip de daha mükemmel bir 14 Pro Max'i tekrar almanızı istemem. Çünkü 16 Pro Max, daha mükemmel hâle getirilmiş bir 14 Pro Max. Bu da bir gerçek. Kaldı ki aynı tasarım, telefon değiştirdiğinizi anlamayacaksanız bile. Benim önerim 17 Pro Max olacaktır. Paslanmaz çelik çok daha premium duran bence daha güzel bir kasa. Ancak titanyum daha sağlam bir malzeme ve daha hafiflik veren bir malzeme. Bunu sorduğunuz için diyorum. 16 Pro Max'teki titanyum en sağlam kasa.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı