Merhaba. 6-7 yıldır Huawei Mate 20 Lite kullanıyorum ve telefonu değiştirmek istiyorum. Artık çok yavaşlamaya başladı pil yetmiyor vs. ama karar veremedim. Hangisini almalıyım? Sepetlerim şu şekilde şöyle diyebilirsiniz Samsung'da tablet vs var ama Apple'dan alırsam sadece telefon almak istiyorum. Tableti ileride alırım diye düşündüm. Oyun, güvenlik, stabilizasyona önem veriyorum şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim.
Merhaba. 6-7 yıldır Huawei Mate 20 Lite kullanıyorum ve telefonu değiştirmek istiyorum. Artık çok yavaşlamaya başladı pil yetmiyor vs. ama karar veremedim. Hangisini almalıyım? Sepetlerim şu şekilde şöyle diyebilirsiniz Samsung'da tablet vs var ama Apple'dan alırsam sadece telefon almak istiyorum. Tableti ileride alırım diye düşündüm. Oyun, güvenlik, stabilizasyona önem veriyorum şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim.
Oyun olarak iki cihazda aynıdır bana göre burada sizin telefona alışıp alışamayacağınız önemli bana kalırsa ucuzluktan dolayi Samsung alırdım size bağlı.
S25 Ultra çıkınca S25 Ultra almanızı tavsiye ederiz gibi geliyor, Snapdragon 8 Elite çok iyi bir SoC olacak gibi duruyor.
İkisinin arasında ben yine S24 Ultra tercih ederim ancak S25 serisi yakında çıkacak size tavsiyem sabredip beklemeniz.
Samsung al. Giriş seviyesi değil bu 2 güne yavaşlasın. Yavaşlar diyenlere inanma yani. Bu kadar ürünü alacaksın artı mükemmel bir kameran da olacak. Ben Samsung'dan yanayım.
Yine genel olarak yazılım özgürlüğü ve daha fazla özellik bakımından S25 Ultra daha mantıklı bir seçenek olacaktır, daha uzun güncelleme alacak ayrıca.
Her sene aynı telefonu çıkartan bir firmaya bu kadar para vermek yerine gerçekten yenilikler sunmaya çalışan ve daha uygun fiyatlı bir telefon almayı tercih ederim. S24u.