iPhone 16 Pro Max vs S24 Ultra

Bütçe
125000-150000
Samsung tekte 500k fazla antutu puanı koymuş s24 ultraya. Çok daha güçlü bir işlemci dediğin apple 200k koyabilmiş.

Samsung tekte 500k fazla AnTuTu puanı koymuş S24 ultraya. Çok daha güçlü bir işlemci dediğin Apple 200k koyabilmiş.

AnTuTu saçmalığına inanıyor musun sen harbi? Az önce ciddi ciddi 8gen3'e, A18 Pro'dan daha mı iyi dedin sen?

Ezbere konuşman sadece şuradan bile belli oluyor.😂

Son düzenleyen: Moderatör:
AnTuTu saçmalığına inanıyor musun sen harbi? Az önce ciddi ciddi 8Gen3'e, A18 Pro'dan daha mı iyi dedin sen?

Ezbere konuşman sadece şuradan bile belli oluyor.

Sadece işlemcide tabii ki Apple daha iyi ancak aman aman fark yok. GPU tarafında Samsung daha üstün mesela.

Çok daha güçlü bir işlemci.
Düzeltilmiş ve daha geliştirilmiş kamera.
Artırılmış frekans hızı.
Yükseltilmiş ekran çözünürlüğü.
Artırılmış ekran dayanıklılığı.
Çok az da olsa düzeltilmiş ekran gövde oranı.
Video oynatma da 5 saat,
Müzik dinleme de 10 saat daha fazla performans veren batarya.

Sen say şimdi S23Ultra ile S24Ultra arasında ki farkları bakalım kaç tane çıkacak. Çıkarsa şunlardan 2 fazla ya da 2 az çıkar.

Şu her sene aynı telefonu çıkarıyorlar zırvasını bir bırakın artık, çok sıktınız. Bir telefonun tasarımı aynı diye donanımı da aynı olmuyor.

Müzik dinlemede 10 saat daha fazla performans veren batarya :D kanka epeyden karşılaştırıp tüm değerleri yazacağına link atsaydın da uğraşmasaydın.

Çok daha güçlü bir işlemci.
Düzeltilmiş ve daha geliştirilmiş kamera.
Artırılmış frekans hızı.
Yükseltilmiş ekran çözünürlüğü.
Artırılmış ekran dayanıklılığı.
Çok az da olsa düzeltilmiş ekran gövde oranı.
Video oynatma da 5 saat,
Müzik dinleme de 10 saat daha fazla performans veren batarya.

Sen say şimdi S23Ultra ile S24Ultra arasında ki farkları bakalım kaç tane çıkacak. Çıkarsa şunlardan 2 fazla ya da 2 az çıkar.

Şu her sene aynı telefonu çıkarıyorlar zırvasını bi bırakın artık, çok sıktınız. Bir telefonun tasarımı aynı diye donanımı da aynı olmuyor.
ama 60hz 🤣

Günlük kullanımlarınızdan telefondan beklentilerinizden bahsederseniz daha iyi yardımcı olabilirim eğer göreceli olarak çok para vermeden kaliteli bir telefon alayım diyorsanız S24 Ultra güzeldir ama param var ileride Apple ekosistemine dahil olurum bilgisayarım telefonum tabletim beraber çalışsın diyorsanız 16 Pro Max öneririm S25 çıkınca göreceğiz ama S24 ultradan üstün bir cihaz.

Günlük kullanımlarınızdan telefondan beklentilerinizden bahsederseniz daha iyi yardımcı olabilirim eğer göreceli olarak çok para vermeden kaliteli bir telefon alayım diyorsanız S24 Ultra güzeldir ama param var ileride Apple ekosistemine dahil olurum bilgisayarım telefonum tabletim beraber çalışsın diyorsanız 16 Pro Max öneririm S25 çıkınca göreceğiz ama S24 ultradan üstün bir cihaz.

Birkaç saattir engelim vardı yeni yazabildim kusura bakma yani oyunlarda optimizasyon sıkıntı olmasın güvenlik açısından iyi olsun hızlı stabil olsun pili uzun olursa güzel olur.

Birkaç saattir engelim vardı yeni yazabildim kusura bakma yani oyunlarda optimizasyon sıkıntı olmasın güvenlik açısından iyi olsun hızlı stabil olsun pili uzun olursa güzel olur.

16 serisinin pili gerçekten güzel gidiyor kullanan birisi ile konuştum ve memnun olduğunu söyledi iki cihazda da herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız sektörün babaları bu cihazlar biraz da ileriye dönük ve kullanım senaryolarınıza göre hareket edin bakmayın yukarıda sallamışlar yok AnTuTu puanı şu kadar bir tek tuş ekledi falan diye açıp doğru düzgün 15 ile 16 serisinin farklarına bile bakmamışlardır.
İşin özü iki telefon da sizi memnun eder, ülkemizdeki fiyatlar gereği Apple çok pahalı ve fiyat performans olarak Apple'ın en üst seviye cihazlarına çıkmadığınız sürece ülkemizde gereksiz para vermiş oluyorsunuz, ekosistem kurmak gibi bir amacınız varsa Apple alın yoksa fazla para harcamadan S24 alın derim. Ben kendim iOS ekoistemini sevdiğim için Apple kullanıyorum ama bazılarına da çok ters kalıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı