iPhone 16 Pro Max vs S24 Ultra

Bütçe
125000-150000

Anladım yani ama hala kararsızım mesela IPhone'da pil yüzdesi olayı var o azaldıkça sorun olur mu?

Ama büyük ihtimalle iPhone alacağım üniversite de iPad Pro, Apple Watch vs almayı düşünüyorum yani o yüzden dediğiniz gibi o zaman ekosistem için iPhone daha mantıklı.

Anladım yani ama hala kararsızım mesela IPhone'da pil yüzdesi olayı var o azaldıkça sorun olur mu?

Hocam pil yüzdesi her telefonda var Samsung'da görünüyor mu bilmiyorum ama iPhone gösteriyor zamanla her telefonun pil ömrü düşer zaten anormal bir düşüş olursa değiştiriyor 1000 döngüye kadar %80 üzerinde duracağına dair garanti veriyor onun haricinde 2,3 yıl sonra telefonu hala kullanmak isterseniz tabii ki pil değişimi yapmanız gerekiyor ama bu sadece IPhone'lara özgü bir şey değil.

Anladım.

Ekosistem istiyorsanız Apple tercih etmeniz güzel olabilir iPad Pro M4 zaten rakipsiz şu an sadece bütçe konusunda yüksek bütçeli ürünler.

Mac kullanıyorsanız ekosistemi Samsung üzerinde de yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…