iPhone 16 Pro Max'i yere düşürdükten sonra ne yapmalı?

burkaytegin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 1 aylık 16 Pro Max'imi bugün bel hizasından mermer zemine düşürdüm. Telefon yan düştü yani soldaki tuş kısımlarının üstüne düştü. Sağlam bir kılıf ve lens koruması ile ekran koruması vardı. Kılıfı çıkardım hiçbir şey yok telefonda da bir problem yok fakat yine de insan üzülüyor, korkuyor. Herhangi bir sıkıntısı olup olmadığını test etmem için benchmark tarzı bir şeyler var mı? Ya da böyle bir olay başına gelen var mı?

Bişey olmamış işte niye soruyorsun ki? Bir şey yapmana da gerek yok. Bir sıkıntısı olsa anlarsın zaten.

Benchmarkdan falan belli olur mu diye merak ettim
Birçok elektronik parça ya tamamen bozulur ya da sağlam kalır. Telefonum düştü işlemcinin gücü azaldı gibi bir şey pek mümkün değil.
Anlattığınız tabloda olabilecek en uç şey lehimler gevşemiş olabilir. O da aşırı düşük bir ihtimal.
Çizik, kırık vs yoksa dert etmeniz gereken bir şey yoktur, içiniz rahat olsun

Birçok elektronik parça ya tamamen bozulur ya da sağlam kalır. Telefonum düştü işlemcinin gücü azaldı gibi bir şey pek mümkün değil.
Anlattığınız tabloda olabilecek en uç şey lehimler gevşemiş olabilir. O da aşırı düşük bir ihtimal.
Eyvallah hocam çok teşekkür edderim.

Hocam antutu benchmark testi yaptım. Sizce sonuçlar normal mi

Az önce babamınkinden yaptım, aynı anda aldık genel skor benimkinden 10.000 düşük çıktı, ama gpu skoru 9000 fazla benden

Dosya Ekleri

• IMG_0207.png
    IMG_0207.png
    54,4 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:

Az önce babamınkinden yaptım, aynı anda aldık genel skor benimkinden 10.000 düşük çıktı, ama gpu skoru 9000 fazla benden
Aynı cihazlar arasında bu tarz farklar olması normal

yani benchmark sonuçları normal mi
diyorsunuz, cihazın performansında bir şey yok öylemi
Sonuçta fabrikadan çıkıyor bunlar. Üretim esnasında silikon kalitesi farklı oluyor, kullanıma bağlı olarak eskime, ısınma vb sorunlar oluyor. Bunları göz önünde bulundurunca gayet normal. Eğer cihaz ortalama olarak 2 milyon puan alırken siz 1.5 milyon alırsanız o zaman sorun var demektir
Ki bu yaptığınız testler esnasında sıcaklık, şarj durumu vb birçok değişken de mevcut

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı