- Makaleler
- 1
Daha düşük cihaz olsa gecin derdim ama 16 Pro Max'den geçmenizi pek önermem.
Selamlar, normalde asla geçmeyi düşünmüyordum çünkü hiçbir yenilik yok neredeyse fakat bugün yayınlanan inceleme videolarında güzel gibi göründü özellikle ön kameradaki yatay çekme özelliği hoş gibi. Bir yandan da yeni modele geçmek kolay olsun ve değerini korusun diye düşündüm ama gereksiz mi sizce? Aralık veya ocak aylarında falan geçmeyi düşünüyorum eğer geçersem o zamanlar internette fiyatlar biraz düşerse diye. Ve benim gibi 16 Pro veya Pro Max'ten geçmeyi düşünen var mı düşünceleriniz nedir?
Yeni tasarım vb. güzel güncellemeler var bu modelde. Ben de 17 pro max turuncu alıcam. Normalde her sene yeni pro max'e geçmeyi önermem fakat bu sene gerçekten başta tasarım olmak üzere her şey değişti. En önemlisi 2. el değeri de 17 pro maxin daha yüksekte kalacaktır yeni görünüşünden dolayı daima. Bence geçilirSelamlar, normalde asla geçmeyi düşünmüyordum çünkü hiçbir yenilik yok neredeyse fakat bugün yayınlanan inceleme videolarında güzel gibi göründü özellikle ön kameradaki yatay çekme özelliği hoş gibi. Bir yandan da yeni modele geçmek kolay olsun ve değerini korusun diye düşündüm ama gereksiz mi sizce? Aralık veya ocak aylarında falan geçmeyi düşünüyorum eğer geçersem o zamanlar internette fiyatlar biraz düşerse diye. Ve benim gibi 16 Pro veya Pro Max'ten geçmeyi düşünen var mı düşünceleriniz nedir?
Selamlar, normalde asla geçmeyi düşünmüyordum çünkü hiçbir yenilik yok neredeyse fakat bugün yayınlanan inceleme videolarında güzel gibi göründü özellikle ön kameradaki yatay çekme özelliği hoş gibi. Bir yandan da yeni modele geçmek kolay olsun ve değerini korusun diye düşündüm ama gereksiz mi sizce? Aralık veya ocak aylarında falan geçmeyi düşünüyorum eğer geçersem o zamanlar internette fiyatlar biraz düşerse diye. Ve benim gibi 16 Pro veya Pro Max'ten geçmeyi düşünen var mı düşünceleriniz nedir?
Hocam bundan önce 14 Pro Max vardı ve şarjı hiç tatmin etmiyordu ve Type C olmasını da istiyordum. Şu an kararsız kaldım çoğunluk almamamı söylüyor. Biraz inceleme videolarına bakacağım. Eğer ilerki aylarda fırsat fiyata bulursam belki geçerim.Öncelikle yanlışı geçen sene 16 Pro Max alarak yapmışsınız. Evet geçmelisiniz. Sebepleri:
1- 12 GB RAM olması. 16 Pro Max'te 8 GB. Ve iOS için 4 GB RAM farkı ciddi bir fark.
2- Yeni ön kamera.
3- 8 kata kadar optik Zoom, 40 kata kadar dijital Zoom.
4- Yeni tasarım. 16 Pro Max artık demode tasarımla. 18 Pro, 19 Pro gibi belli bir süre artık bu tasarım olacak.
5- Buhar odası soğutma farkı.
6- Daha parlak ekran, yansıma önleyici ekran bulunması.
7- Daha hızlı şarj olabilme
Yani bunlar önemli yenilikler. Keşke 16 Pro Max'i almayıp paranızı yatırım yapıp bekleseydiniz ancak hâlen 16 Pro Max fazla değer kaybetmeden yükseltin derim.
Hocam bundan önce 14 Pro Max vardı ve şarjı hiç tatmin etmiyordu ve Type-C olmasını da istiyordum. Şu an kararsız kaldım çoğunluk almamamı söylüyor. Biraz inceleme videolarına bakacağım. Eğer ileriki aylarda fırsat fiyata bulursam belki geçerim.
Şarj konusunda çok rahatlattı hocam. 2 gün götürüyor beni. 16 Pro Max ve 17 Pro Max şarj testlerini bekliyorum aradaki farkı merak ettim.14 Pro Max'ten 16 Pro Max'e geçerken bile aradaki yenilikler, 16 Pro Max'ten 17 Pro Max'e geçmeye göre daha azdı. Bende 14 Pro kullanıcısıyım 17 Pro veya 17 Pro Max'i 1 senedir bekledim sırf bu ciddi atılımlar olacak diye.
Yükseltmek için miktar ayırabilirim ama ödeyeceğim farka değermi acaba.Ben bu durumda maddi durumunuza göre hareket etmeniz gerektiğini düşünüyorum. Maddi açıdan cihaz yükseltme size hiçbir sıkıntı yaşatmayacaksa bence mantıklı bir hareket.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.