iPhone 16 Pro monitöre bağlanır mı?

Sardunya

Hectopat
Dostlar yeni bir monitör alıp eski monitörümü çalışma masama koyarak ders çalışırken kullanmayı düşünüyorum. iPhone 16 Pro'nun ekranını monitöre kablo ile yansıtabilir miyim? Bunu uzun süre kullanacağım için telefonuma bir zararı olur mu?

Monitore bagli olarak adaptor gerekebilir ekstra ama evet, baglayabilirsin. Connect iPhone to a display with a cable Desteklenen monitorlerin bir listesi var mi bilmiyorum. Ancak adaptor olarak;

Aylarca telefonu butun gun bu durumda tutmayacaksan bi zarari olmayacagini dusunuyorum.

Monitore bagli olarak adaptor gerekebilir ekstra ama evet, baglayabilirsin. Connect iPhone to a display with a cable desteklenen monitorlerin bir listesi var mi bilmiyorum. Ancak adaptor olarak;

Aylarca telefonu butun gun bu durumda tutmayacaksan bir zarari olmayacagini dusunuyorum.

Hocam 4K biraz fazla değil mi daha ucuz alternatiflerle çözemez miyim? Çözemeyeceksem tablet gibi alternatiflere yönelirim.

Elimde şöyle birşey var denemedim ama işinizi görebilir.

Hocam benim attığım işini görürmü arkadaşın bende var 16 pro bide attığım alet de hdmi kablosunu bulmaya üşeniyorum.
Ben Samsung G65B monitor ile sunu kullanarak denedim simdi;
Oldu. Muhtemelen onunla da olabilir. Daha once denememistim. Denemedigim icin daha ucuz alternatifi varsa bilgim yok demistim. Denemek lazim.
WhatsAppVideo2025-08-04at21.27.57_116fc680-ezgif.com-video-to-gif-converter.gif

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı