Squu
Hectopat
Teşekkürler hocam. Bu arada 26.2 ye güncelleme yapmalı mıyım?Yani aradaki farkı çok hissedemezsiniz ama yine de fark var. Sensör biraz daha büyümüş fakat dediğim gibi öyle çağ atlamazsınız.
Teşekkürler hocam. Bu arada 26.2 ye güncelleme yapmalı mıyım?Yani aradaki farkı çok hissedemezsiniz ama yine de fark var. Sensör biraz daha büyümüş fakat dediğim gibi öyle çağ atlamazsınız.
Teşekkürler hocam. Bu arada 26.2'ye güncelleme yapmalı mıyım?
Gönlüm 16 prodan yana evet ama fazla kullanacağımı zannetmiyorum. En fazla 1 sene. Zamanı gelince karar veriririz.Video ve fotoğraflar çekiyorsan telefoto işinize yarayabilir. Zaten gönlünüz 16 Pro'dan yana gibi.
Pek zoom kullanmıyorum ama bakalım hangisi gelirse o anki keyfime bağlı.Sırf optik zoom için bile alınır 16 pro
Kamera dışında 17 tokatlıyor. Açık ara pek fark yok ama görüntü olarak 16 pro daha cazip bilemiyorum. Aynı fiyat bandındalar neredeyseKesinlikle 16 Pro. Düz modelleri çoğu zaman tercih etmem açıkçası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.