IPhone 16 Pro mu yoksa iPhone 15 + AirPods Max mi?

ilker bilgin

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bu nasıl karşılaştırma diyebilirsiniz ben de diyorum çünkü. Aktif olarak iPhone 13 Pro kullanıyorum, fakat ekranı kırıldığı için değiştirme kararı aldım. Aynı zamanda müzik prodüksiyonuyla ilgileniyorum, ne kadar evde stüdyo referans kulaklıkları kullansam da ev dışında kullanmak için de kaliteli bir kulaklığa ihtiyacım var. Bütçem iPhone 16 Pro 256 GB'a yetiyor ve bugün fark ettim de iPhone 15 (Pro olmayan model) + AirPods Max ile aynı fiyata denk geliyor. Ben de düşündüm acaba böyle mi alsam diye, çünkü ekran Hz farkı ve 3. kamera dışında bir fark yok. Açık konuşmam gerekirse 3. kamera hiç umurumda değil ekran konusunda emin değilim sadece, kulaklık kısmına gelirsek AirPods 3. nesil kullanıyorum ve bassları çok yetersiz geliyor. AirPods Max de bu şekilde midir onu bilmiyorum, ondan sizlere de sorayım dedim fikrinizi.

Not: Android önermeyin, geçmeyi düşünmüyorum.

Son düzenleme:
16 Pro'yu alınca kulaklık ihtiyacın gidecek mi? Hayır.
16 Pro alınca gereksiz olduğunu düşündüğün özellikler bomboş duracak mı? Duracak.

O zaman 16 Pro'nun gereği yok. 15 + kulaklık al geç derim.

Ama istersen kulaklık için ekstra bir konu aç. Max fiyatına daha iyi kulaklıklar vardır muhtemelen.

16 pro yu alınca kulaklık ihtiyacın gidecek mi ? Hayır.
16 pro alınca gereksiz olduğunu düşündüğün özellikler bomboş duracak mı? Duracak.

O zaman 16 pro nun gereği yok. 15 + kulaklık al geç derim.

Ama istersen kulaklık için ekstra bir konu aç. Max fiyatına daha iyi kulaklıklar vardır muhtemelen.
Kulaklık ihtiyacımın gitmeyeceğinin farkındayım da yine de uzun ömürlü falan olsun nedeniyle alınır mı diye düşünmüştüm 16 Pro. Kulaklık için de dediğin gibi ayrı bi konu açacağım, teşekkürler.

Kulaklık ihtiyacımın gitmeyeceğinin farkındayım da yine de uzun ömürlü falan olsun nedeniyle alınır mı diye düşünmüştüm 16 Pro. Kulaklık için de dediğin gibi ayrı bi konu açacağım, teşekkürler.
15 alsan da en az 5 sene gideri var. Ömür konusunda aklında soru işareti olmasın.

Hala 6S-7-8 kullanan insanlar var. :)

15 alsan da en az 5 sene gideri var. Ömür konusunda aklında soru işareti olmasın.

Ben de onlardan biriydim geçen seneye kadar 🙂 Telefonu düşürmeseydim 13 Pro daha çok uzun seneler giderdi de işte ekran koruyucu yeni kırılmıştı yenisini taktıramadan düşürdüm.

15 alsa da 5 sene gider ama o ekran tarih olmuş olur. 60 Hz diye şu an bile gülüyoruz. iPhone 16 alırken 60 Hz'e alıştığım için sorun etmedim yoksa 120 Hz'den düşülmez.

Kulaklık ihtiyacın varsa 15 + kulaklık güzel olur senin için. 15 de güzel bir süre götürür. Ha ben olsam düz iPhone kullanmam 16 Pro alırım, birde kulaklık kullanmıyorum. Ihtiyacına göre seç. ☺

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı