iPhone 16 Pro nasıl şarj edilmeli?

İstediğiniz gibi kullanın 20 - 100 kullanmak en iyisi bence, 20 - 80 denemek istedim birkaç gün tam bir işkence gibiydi o kısıtlamayla hiç haz alamadım telefondan şarjın %40 boşa gitmiş oluyor ve o %40 ciddi bir şarj zaten pil sağlığı her halükarda düşeceği için 20 - 80 değmez kesinlikle. O yüzden orijinal bir adaptörle %15-20 - %100 kullanın keyfinize bakın.

Bugün iPhone 16 Pro aldım.
Şarjım 50'lerde bir şey şu an araştırma yaptım şarj ediyor diye bir muhabbet var %100 yapın diyen var - %80 yapın diyen var 80 bana az gibime geldi 100 daha mantıklı gibime geldi.
Ne önerirsiniz?
Hem de şarj etme konusunda yardım eder misiniz nasıl edeyim?
Kafaniza gore takilin, sarji sifirlamayin ve sarjda oynamayin yeterli. 16 pro zaten bataryasi kucuk bir telefon, ben o telefonu 20-80 kullanacaksam hic kullanmam daha iyi, ayrica abartildigi kadar ciddi farkettigini dusunmuyorum.

Arkaraşlar bazen maksimum kapasite çok geç geliyor sisteme o yüzden güncellene sonrası özellikle sağlık düşerse endişelenmeyin. Döngü de önemli. 2 haftada %2 düştü ve destek aslında kapasitenin önceden düştüğünü ve geç hesaplandığını söyledi. Yani eğer düştüyse daha önceden de düşmüş olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı