iPhone 16 Pro nasıl?

Arkadaşlar kolay gelsin iPhone 16 Pro 256 GB on sipariş verdim değer mi? Pişman ettmez değil mi beni kaç yıl götürür? Diğer telefonlara rağmen S25 Ultra göre daha iyi olur mu? iPhone 16 Pro iyi mi seneye çıkacak olan 17 serisi 17 Pro denk olur mu? İyi mi iPhone 16 Pro parasına değer mi? Üzmez beni verdiğim paraya şimdiden teşekkürler.
S25 ultra 16 pro'dan bir tik iyi olur ama 17 pro max'in gerisinde olur buyuk ihtimalle. 16 pro icin henuz derinlemesine yorum yapamayiz ama ilk gorunusu guzel duruyor, 6.3 inc ekrana gecmeleri super oldu ama parasini eder mi orasi tartisilir.

16 Pro dedim 10 sene götürse iyidir.
10 degil de 7 sene gayet iyi bir sekilde goturecegini dusunuyorum, 10 da gider calismasindan bahsediyorsaniz ama garanti edemeyiz tabii ki.

10 yıl götüreceğini sanmam. Yine de güzel cihaz almışsınız, en azından 4 yıl sorunsuz götüreceğini düşünüyorum.

10 yıl götürsün beni 16 Pro aldım 10 senede bir daha cihaz yenilemem onu demek istiyorum telefon almam kastım bu 5 6 senede götürse iyidir parada verilmez telefona bunu aldım yapmam böyle şeyler başka önemli durumlar var yani anlatmak istediğim bu. ☺️

Hocam hayırlı olsun son model iPhone aldınız neden pişman etme kısmını artık düşünüyorsunuz, düşünmeyin bile. Çok memnun edecektir sizi eğer kronik 15 serilerindeki gibi ısınma vs. de yaşatmazsa. 5-6 yıl götürecektir. S25U'yı sızıntılara göre ele alırsak bence 16 Pro önde olacak. 17 Pro elbette 16 Pro'dan iyi olacak nasıl denk olsunlar :)
S25 serisinin tek beğendiğim yanı hepsinin aynı işlemcilerle gelecek olması. Sanırım ana kamera sensörü de artış değişecek. :D

S25 serisinin tek beğendiğim yanı hepsinin aynı işlemcilerle gelecek olması. Sanırım ana kamera sensörü de artış değişecek. :D

İşlemci konusunda da son sızıntılara göre sanırım Samsung yine hepsine Snapdragon verecek S23 ailesinde olduğu gibi. Ana kamera sensörü artık değişsin :)

Hocam teşekkür ediyorum 16 Pro iyidir dediğiniz gibi 17 Pro denk olmaz haklısınız lakin 16 Pro gine iyi değil mi? 17'ye göre yakın olmaz mı? 17 Pro 16 Pro 10 sene götürse iyidir çok hızlı eskiyen telefon olmaz 16 Pro parasına değer umarım pişman etmez?

Zaten bir önceki senenin Pro serisi bugüne kadar hep diğer senenin düz modelinden her yönden iyi oldu. Örnek olarak 15 Pro her yönden düz 16'dan iyi, 14 Pro her yönden düz 15'ten iyi vs. ancak sızıntılara göre diyorum: Apple 17 serisinde artık 4 cihaz çıkarıp düz modelleri aynı özellikte bir büyük bir küçük boy, Pro modelleri de aynı şekilde aynı özelliklerde bir büyük bir küçük boy yapmayı bırakacağı söyleniyor. Yani böyle tekdüze mantık son bulacak. 3 cihaz çıkarması bekleniyor: iPhone 17 Slim, 17 Pro, 17 Ultra. Plus model satmadığı için iptal. Yani iPhone 17 Slim yine 16 Pro'dan kötü olur gibime geliyor donanım olarak ancak bunları konuşmak için çok erken şu an. Bu sızıntılar çok değişecek daha 1 sene içinde. Şunu da unutmayın: Teknolojiyi asla yakalamayız. Ne alırsan al o aldığın son nokta olmayacak. TR gibi ülkede yaşıyorsan da sadece bugüne göre paranın en iyisini aldıysan gerisini düşünmemeniz gerekiyor.

Son düzenleme:
İşlemci konusunda da son sızıntılara göre sanırım Samsung yine hepsine Snapdragon verecek S23 ailesinde olduğu gibi. Ana kamera sensörü artık değişsin :)

Zaten bir önceki senenin Pro serisi bugüne kadar hep diğer senenin düz modelinden her yönden iyi oldu. Örnek olarak 15 Pro her yönden düz 16'dan iyi, 14 Pro her yönden düz 15'ten iyi vs. ancak sızıntılara göre diyorum: Apple 17 serisinde artık 4 cihaz çıkarıp düz modelleri aynı özellikte bir büyük bir küçük boy, Pro modelleri de aynı şekilde aynı özelliklerde bir büyük bir küçük boy yapmayı bırakacağı söyleniyor. Yani böyle tekdüze mantık son bulacak. 3 cihaz çıkarması bekleniyor: iPhone 17 Slim, 17 Pro, 17 Ultra. Plus model satmadığı için iptal. Yani iPhone 17 Slim yine 16 Pro'dan kötü olur gibime geliyor donanım olarak ancak bunları konuşmak için çok erken şu an. Bu sızıntılar çok değişecek daha 1 sene içinde. Şunu da unutmayın: Teknolojiyi asla yakalamayız. Ne alırsan al o aldığın son nokta olmayacak. TR gibi ülkede yaşıyorsan da sadece bugüne göre paranın en iyisini aldıysan gerisini düşünmemeniz gerekiyor.

Hocam çok teşekkür ederim teknoloji bitmez en sonlara doğru yazdığınızı anlamadım ve hocam son olarak iPhone 16 Pro için kılıf ekran koruyucu kamera koruyucu uygun güzel sağlam bir şey onerir misiniz?

Hocam çok teşekkür ederim teknoloji bitmez en sonlara doğru yazdığınızı anlamadım ve hocam son olarak iPhone 16 Pro için kılıf ekran koruyucu kamera koruyucu uygun güzel sağlam bir şey önerir misiniz?

Rica ederim. Yani enflasyon olduğu bir ülkedeyiz ve paramız çok değersiz kaldı ki vergiler de çok yüksek. Yani alım gücü olarak bugün için ne aldıysan yanına kâr kalıyor onu demek istedim. Benim önerim kılıf olarak Spigen, zore, Mcdodo, ekran koruyucu olarak da kendim 14 Pro'da Mcdodo kullanıyorum çok sağlam öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı