iPhone 16 Pro şarj hızlı bitiyor

Ekranın açık kalma süresi ne kadar acaba? AOD'un gün içinde Max 5-6 pil tüketmesi lazım. Bir de attığınız SS'teki aktiviteyi göstere tıklayıp ekran görüntüsü atabilir misiniz?

Dün test ettim yatarken %100'dü 8 9 saat sonra baktığımda hiç.
Düşmemişti.

Dosya Ekleri

• IMG_0111.png
    IMG_0111.png
    148,7 KB · Görüntüleme: 126
Dün test ettim yatarken %100'dü 8 9 saat sonra baktığımda hiç.
Düşmemişti.
Ana ekranda 1 saat açık kalmış telefon. Bu süreye AOD dahil olmaz. Ekran açık kalma süresini iki dakikaya ayarlayın. Ayrıca şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim 1 saat daha ekliyor ekran sürenize.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ana ekranda 1 saat açık kalmış telefon. Bu süreye AOD dahil olmaz. Ekran açık kalma süresini iki dakikaya ayarlayın. Ayrıca şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim 1 saat daha ekliyor ekran sürenize.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1 saatte %12 şarj normal yani

Cihaz küçük hocam yapacak bir şey yok. 6 saat ekran süresi aşırk az ama normal değil o süre. 4-5 güne düzelir piliniz bu arada yine.

Düzelmezse desteğe gönderirim artık teşekkürler yardımınız için otomatik kapanma 30 saniyeymiş bu arada nasıl 1 saaat açık kalıyor anlamadım.

Aynı sorun bende de vardı. Şu an 150. devirdeyim şarjı çok iyi.

Kaç günde 150 devir oldu hocam benim günde 1 devir artıyor.

Düzelmezse desteğe gönderirim artık teşekkürler yardımınız için otomatik kapanma 30 saniyeymiş bu arada nasıl 1 saaat açık kalıyor anlamadım.

Kaç günde 150 devir oldu hocam benim günde 1 devir artıyor.

Hocam devir olayı her 100 şarj kullandığınızda olur. Ben 4.5 aydır kullanıyorum.

Hocam devir olayı her 100 şarj kullandığınızda olur. Ben 4.5 aydır kullanıyorum.

Cihaz küçük hocam yapacak bir şey yok. 6 saat ekran süresi aşırk az ama normal değil o süre. 4-5 güne düzelir piliniz bu arada yine.

Şöyle bir mesaj geldi. Bundan dolayı mı ana ve kilit ekranı çok yiyor acaba.

Dosya Ekleri

• IMG_0135.jpeg
    IMG_0135.jpeg
    160,6 KB · Görüntüleme: 129

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı