iPhone 16 Pro vs 15 Pro

canerewind

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ryzen 7 7840HS, RTX 4060 Mobile, 16gb RAM, 1Tb ssd.
iPhone 16 Pro mu 15 Pro mu alsam bilmiyorum. 15 Pro biri bir ısınıyor biri de ısınmıyor diyor. 10k farkı sadece ısınma gibi nedenlerden dolayı verebilirim ama ısınmıyorsa 10kyı vermek istemiyorum. Güncel olarak 15 Pro hakkında fazla bilgisi olan varsa, yardımcı olabilirse sevinirim.

Bütçeniz varsa 16 Pro daha iyi olabilir fakat kullanım testlerini henüz göremediğimiz için ısınıyor mu ısınmıyor mu kesin yorum yapmak zor.

16Pro hakkında ısınma sorunu olacağını sanmam 15 Pro için ısınma sorunları vardı onu sordum.

16Pro hakkında ısınma sorunu olacağını sanmam 15 Pro için ısınma sorunları vardı onu sordum.

Tamam 15 Pro ısınma konusunda sabıkalı bir telefon şu an ısınma konusunda çok sıkıntı görülmese de zamanında ısındığı söyleniyordu fakat 16'yı daha test edemediğimiz için bilemiyoruz belki de ısınacak o kadar yapay zeka vsden dolayı.

Herhangi bir maddi kaygınız yoksa 16 Pro, güncel olan her zaman iyidir, ileride daha çabuk elden çıkarırsınız ancak bütçenizi çok zorlayıp alacaksanız 15 Pro alın çünkü dünden beri epey bir araştırma yaptım gerçekten ciddi farklar yok, zaten biraz araştırırsanız 10 kişiden 9'unun aynılarını söylediğini göreceksiniz. Bende 13 Pro var değiştireceğim, 16 Pro alacaktım çıkmasını bekliyordum ancak araştırdıktan sonra hayal kırıklığına uğradım ve 15 Pro almaya karar verdim.

Herhangi bir maddi kaygınız yoksa 16 Pro, güncel olan her zaman iyidir, ileride daha çabuk elden çıkarırsınız ancak bütçenizi çok zorlayıp alacaksanız 15 Pro alın çünkü dünden beri epey bir araştırma yaptım gerçekten ciddi farklar yok, zaten biraz araştırırsanız 10 kişiden 9'unun aynılarını söylediğini göreceksiniz. Bende 13 Pro var değiştireceğim, 16 Pro alacaktım çıkmasını bekliyordum ancak araştırdıktan sonra hayal kırıklığına uğradım ve 15 Pro almaya karar verdim.

Şahsen 13 Pro kullansam değişmezdim. iPhone 8 kullanıyorum ve sadece 120Hz için Pro serisi alacağım.

Tamam 15 Pro ısınma konusunda sabıkalı bir telefon şu an ısınma konusunda çok sıkıntı görülmese de zamanında ısındığı söyleniyordu fakat 16'yı daha test edemediğimiz için bilemiyoruz belki de ısınacak o kadar yapay zeka vsden dolayı.

Şahsen ısıncağını düşünmeme sebebim 15'te olan sorunları görmezden gelmiş olamazlar bataryayı metal kaplama falan yapmışlar illaki düzeltme vardır.

15 ve 16 Pro arasında günlük kullanımda oyun oynamıyorsanız fark yoktur ikisi de acayip güçlü cihazlar sadece kamera ve mikrofon farkı hissedilebilir.

Isınmadığından emin olsam 15 Pro'yu alacağım fakat ısınan diyende çok ısınmıyor diyende ben çözemedim bu telefonu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı