iPhone 16 Pro vs 16 Plus

moonandsun

Kilopat
Yer
İzmir, Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, iPhone 17 düşünüyordum aslında ama 2 güne yurt dışına taşınıyorum. Hemen gitmeden almam lazım ve en önemli şey pil benim için. Ama sanırım 16 Pro’nun 120Hz olması çok düşündürücü. Çok acil karar almam lazım ve cidden pil önemli. Ne yapmalıyım, siz olsanız ne yapardınız? (Yoksa ocak ayını bekleyip iPhone 17’mi alayım tatil için döndüğümde?)

Merhaba arkadaşlar, iPhone 17 düşünüyordum aslında ama 2 güne yurt dışına taşınıyorum. Hemen gitmeden almam lazım ve en önemli şey pil benim için. Ama sanırım 16 Pro'nun 120Hz olması çok düşündürücü. Çok acil karar almam lazım ve cidden pil önemli. Ne yapmalıyım, siz olsanız ne yapardınız? (yoksa ocak ayını bekleyip iPhone 17'mi alayım tatil için döndüğümde?)

Hocam eğer tasarımını beğendiyseniz 17 alabilirsiniz. Yerinizde olsam 16 Pro alıp geçerdim.
Standart sürüm bir iPhone almaktansa bir alt modelinin Pro versiyonu her zaman daha iyi bir tercih olacaktır.

Merhaba arkadaşlar, iPhone 17 düşünüyordum aslında ama 2 güne yurt dışına taşınıyorum. Hemen gitmeden almam lazım ve en önemli şey pil benim için. Ama sanırım 16 Pro'nun 120Hz olması çok düşündürücü. Çok acil karar almam lazım ve cidden pil önemli. Ne yapmalıyım, siz olsanız ne yapardınız? (Yoksa ocak ayını bekleyip iPhone 17'mi alayım tatil için döndüğümde?)

17 al derim özellikler olarak daha üstün

2 güne yurt dışına taşınıyorsan 2 gün sonra taşınınca oradaki teknoloji marketinden alsana nereden burada fahiş fiyatlara alacaksın.

16 Pro'ya vereceğin paradan daha azına 17 Pro falan alırsın ille de iPhone diyorsan. Türkiyeden almanın mantığı ne yani?

Merhaba arkadaşlar, iPhone 17 düşünüyordum aslında ama 2 güne yurt dışına taşınıyorum. Hemen gitmeden almam lazım ve en önemli şey pil benim için. Ama sanırım 16 Pro'nun 120Hz olması çok düşündürücü. Çok acil karar almam lazım ve cidden pil önemli. Ne yapmalıyım, siz olsanız ne yapardınız? (Yoksa ocak ayını bekleyip iPhone 17'mi alayım tatil için döndüğümde?)

Döndüğünüzde düz 17 almanızı öneririm. Eğer telefoto kameraya ilginiz varsa o zaman 16 Pro öneririm. Ancak 16 Plus o paralara alınabilir bir cihaz değil bana göre. 120 Hz ekran, güneş altında çok daha parlak ekran (sadece düz 17'de), daha yeni işlemci, 48 MP geniş açı kamera ( 16 Plus'ta 12 MP), daha hızlı şarj olabilme (sadece düz 17'de) gibi temel artıları ile düz 17 bence gündelik kullanıcı için en ideal cihaz.

2 gün sonra yurt dışı alman daha mantıklı. Aynı telefon neredeyse yarı fiyatına denk geliyor.
Yurt dışı 17 pro alabilirsin.

Merhaba arkadaşlar, iPhone 17 düşünüyordum aslında ama 2 güne yurt dışına taşınıyorum. Hemen gitmeden almam lazım ve en önemli şey pil benim için. Ama sanırım 16 Pro'nun 120Hz olması çok düşündürücü. Çok acil karar almam lazım ve cidden pil önemli. Ne yapmalıyım, siz olsanız ne yapardınız? (yoksa ocak ayını bekleyip iPhone 17'mi alayım tatil için döndüğümde?)

Yurt dışı al daha iyi. Ama buradan alacağım diyorsan bataryası daha iyi olduğu için 17.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı