iPhone 16 Pro vs 16 Pro Max

16 Pro Max size en fazla fazladan 2-3 saat daha ekran süresi verecektir. 2-3 saat daha uzun ekran süresi için hem 20K neredeyse fiyat farkı vermeye hem de boyutundan rahatsızlık duyacağınız bir cihaza geçmenize gerek yok derim. Donanımsal olarak da 16 Pro ve 16 Pro Max birebir aynı cihazlar bir fark yok yani aralarında. O yüzden 16 Pro 256 GB öneririm minimum depolama açısından da.
Pro serisi bir cihaz 1 günü rahatlıkla çıkarır arkadaşların da dediği gibi özellikle pil sağlığı 90'ların altına düşene kadar sizi mağdur etmez. Çok video çekerim, oyun oynarım, görüntülü görüşürüm vs. gibisinden şarj yiyen şeyleri yapıyorsanız o zaman akşama doğru şarja takmanız gerekecektir.

Hocam buyuk cihazin da ise yaradigi yerler var ama genelde pro'nun boyutu daha mantikli, bence yeni pro max serileri baya buyuk oldu iyice tablete dondu, 6.7 inc yine fena degildi. Ama batarya olarak gozle gorulur bir fark var zaten kagit uzerindeki fark da az degil, 16 pro gunu cikarmiyor mu elbette cikariyor standart kullanici icin.

Batarya konusunda takıntılıysan kesinlikle Pro Max, 2-3 günde bir şarj ediyorum tabii çok yoğun kullanmadığım için. Ama bataryada takıntılı olmasaydım Pro 256 GB alırdım. Aralarında %10 - %20 şarj farkı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…