iPhone 16 Pro vs 16 Pro Max

256 daha iyi olur.

Sakın 128 alma. Minimum 256 GB.

16 Pro daha kompakt güzel 16Pro Max dev gibi hem ithalatçı garantili pek önem arz etmiyor 16Pro kesinlikle

Arkadaşlar 16 Pro’ya geçtim ve cihaz harika ya ama androide o kadar alışmışım ki alışmak biraz zaman alacak.

Bence 256 alın fotoğraflar kaliteli olduğu için çok yer kaplıyor ben de şu an 15 Pro 256 GB var gayet iyi ama birkaç ay önce kullandığım 13 pro‘nun hafızası birkaç ayda dolmuştu 3 4 ayda falan.

Arkadaşlar 16 Pro’ya geçtim ve cihaz harika ya ama androide o kadar alışmışım ki alışmak biraz zaman alacak.
Ben de Android’den geçtim birkaç haftada alıştım yani kolay alışırsınız.

Hocam 16 Pro, ben de 128 GB olani var fiyat farki cok diye 128 GB almistim memnunum acik ekran suresi 6 saate yakin.

Hocam 16 Pro, ben de 128 GB olani var fiyat farki cok diye 128 GB almistim memnunum acik ekran suresi 6 saate yakin.
256GB'lık modelini aldım hocam ve 2 gündür kullanmama rağmen baya hızlı alıştım diyebilirim ve bu sürede kullanırken neden bir daha android kullanmayacağımı da anlamış oldum.

Hocam 128 GB'lık model alıp iCloud ile 25 TL'ye 50 GB ya da 80 TL'ye 200 GB depolama almak daha mantıklı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…