iPhone 16 Pro vs 16 Pro Max

Biraz düşündüm ve iPhone 16 Pro almaya karar verdim teşekkürler herkese, normalde 6.1 inç bana küçük geliyor fakat 6.9 inç de çok büyük gelir muhtemelen, 6.3 inç gayet ideal gibi.

Peki 128 GB mı yoksa 256 GB mı önerirsiniz? Aklımda 256 GB'lık modelini almak vardı fakat eğer 128 GB yeterliyse onu da alabilirim.

256 daha iyi olur.

Biraz düşündüm ve iPhone 16 Pro almaya karar verdim teşekkürler herkese, normalde 6.1 inç bana küçük geliyor fakat 6.9 inç de çok büyük gelir muhtemelen, 6.3 inç gayet ideal gibi.

Peki 128 GB mı yoksa 256 GB mı önerirsiniz? Aklımda 256 GB'lık modelini almak vardı fakat eğer 128 GB yeterliyse onu da alabilirim.

Sakın 128 alma. Minimum 256 GB.

Selamlar, uzun yıllardır Samsung telefon kullanıcısı olarak IPhone'a geçme kararı aldım fakat tam karar veremedim, iPhone 16 Pro'yu Apple Türkiye garantili almak mı daha mantıklı yoksa 16 Pro Max'ı ithalatçı garantili almak mı? İkisi de hemen hemen aynı fiyata geliyor ama bilemedim.

16 Pro daha kompakt güzel 16Pro Max dev gibi hem ithalatçı garantili pek önem arz etmiyor 16Pro kesinlikle

Bence 256 alın fotoğraflar kaliteli olduğu için çok yer kaplıyor ben de şu an 15 Pro 256 GB var gayet iyi ama birkaç ay önce kullandığım 13 pro‘nun hafızası birkaç ayda dolmuştu 3 4 ayda falan.

Arkadaşlar 16 Pro’ya geçtim ve cihaz harika ya ama androide o kadar alışmışım ki alışmak biraz zaman alacak.
Ben de Android’den geçtim birkaç haftada alıştım yani kolay alışırsınız.

Hocam 16 Pro, ben de 128 GB olani var fiyat farki cok diye 128 GB almistim memnunum acik ekran suresi 6 saate yakin.
Bence 256 alın fotoğraflar kaliteli olduğu için çok yer kaplıyor ben de şu an 15 Pro 256 GB var gayet iyi ama birkaç ay önce kullandığım 13 pro‘nun hafızası birkaç ayda dolmuştu 3 4 ayda falan.

Ben de Android’den geçtim birkaç haftada alıştım yani kolay alışırsınız.
256GB'lık modelini aldım hocam ve 2 gündür kullanmama rağmen baya hızlı alıştım diyebilirim ve bu sürede kullanırken neden bir daha android kullanmayacağımı da anlamış oldum.😃

Ben de Android'den geçtim birkaç haftada alıştım yani kolay alışırsınız.

Hocam 128 GB'lık model alıp iCloud ile 25 TL'ye 50 GB ya da 80 TL'ye 200 GB depolama almak daha mantıklı değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı