iPhone 16 Pro vs 16 vs S25

Toivudd

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Yeni bir telefon arayışındayım. Şu an aktif olarak S20FE kullanıyorum ve senelerce de Android kullandım. iOS merak ediyorum ve denemekte istiyorum o yüzden 16 ve 16 Pro bakıyorum ama S25'te hoşuma gitmedi değil. Açıkçası 16 Pro ve S25, düz 16'ya göre daha hoşuma gitti benim de.

Bu üç telefon için de uygun bütçeye sahibim. Sadece bu 3 telefon arasından hangisini önerirsiniz?

Arkadaşlar merhaba,

Yeni bir telefon arayışındayım. Şu an aktif olarak S20FE kullanıyorum ve senelerce de Android kullandım. iOS merak ediyorum ve denemekte istiyorum o yüzden 16 ve 16 Pro bakıyorum ama S25'te hoşuma gitmedi değil. Açıkçası 16 Pro ve S25, düz 16'ya göre daha hoşuma gitti benim de.

Bu üç telefon için de uygun bütçeye sahibim. Sadece bu 3 telefon arasından hangisini önerirsiniz?

iPhone 16 yerine S25 alınır ama iPhone 16 Pro seçeneklerdeyken bunu almak daha mantıklı. Yani S25u araya girerse tek geçer.

Gerçekten teknolojiyle haşır neşir olan biri için seçim belli: iPhone 16 Pro. Diğerleri ancak alternatif olur, o da mecbur kalınırsa.. Apple’ın yazılım desteğiyle Samsung’un ayak sürüyen güncelleme takvimi arasında dağlar kadar fark var. One UI 7 hâlâ cihaz cihaz tarih açıklıyor, 2025'e sarkan modeller var. Apple ne yapıyor? iOS 18’i tanıttığı gün, destekleyen tüm cihazlara tek seferde yayımlıyor. İşte yazılım desteği dediğin böyle olur. Daha geçen hafta iOS 18.4'e geçtik bugün ise 18.4.1 yayınlandı. Samsung Members'ta da ne zaman gelcek diye insanlar kafayı yemiş durumda ve ROM atan atana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı