S25 Ultra vs iPhone 16 Pro

Arkadaşlar merhaba, telefon bakıyorum da ( aktif olarak XS Max kullanıyorum ) aklımda 16 Pro ve S25 Ultra var bir tık niyetim, S25 ultradan yana sizce hangisi alınır?
Ben olsam iPhone 16 Pro'yu seçerdim çünkü One UI öbür arayüzlere göre biraz geride kalıyor(Tasarım, animasyonlar v.b.), iOS çok daha iyi. Onun dışında S25 daha iyi ve yapay zeka araçları çok daha gelişmiş

Aktif olarak 2 hafta kullandım 2 gün önce sattım. Kamerayı canlı canlı 15 Pro ile karşılaştırdım. Birçok durumda kafa kafaya gittiler.

Aktif olarak 2 hafta kullandım 2 gün önce sattım. Kamerayı canlı canlı 15 Pro ile karşılaştırdım. Birçok durumda kafa kafaya gittiler.

16'dan mı bahsediyorsunuz, bende 15 Pro ile 16 Pro Max'ı yan yana birkaç daka inceledim kamera olarak aralarında az çok fark vardı.

S25U alın, Apple gereksiz para, Türkiye'deki çoğu insan Apple'dan Android'e geçiyor.
Ayrıca batarya önemliyse S25U kesinlikle en doğru karar olacaktır. Hayatımda Apple ve Samsung kullanmış biri olarak söylüyorum, ciddi olarak Samsung.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı