iPhone 16 Pro vs Google Pixel Pro 9 XL vs Galaxy S25u

Peki S25u hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Yani hem yukarıdaki videodan gördüğüm kadarıyla hem de kamera özellikleri açısından diğer ikiliye kıyasla geride kalıyor gibi duruyor. Belirttiğim gibi oyun oynama açısından düşünmüyorum, yani tabii SD Elite tensor 4'ten daha güçlüdür fakat günlük kullanım olduğu için beni etkileyecek bir etmen değil çok. Bu noktada S25u, pixel 9 Pro XL'a kıyasla daha önde olabilir mi?

Ben Samsung'un kameradaki renklerini beğenmediğim için pixel tercih ederdim evet S25 en güçlüleri ama bu gücün büyük bir kısmına asla ihtiyacım olmazdı olsa da bu performans sonuçlarını gördükten sonra pixel veya iPhone tercih ederdim.

Peki S25U hakkındaki görüşleriniz nelerdir? Yani hem yukarıdaki videodan gördüğüm kadarıyla hem de kamera özellikleri açısından diğer ikiliye kıyasla geride kalıyor gibi duruyor. Belirttiğim gibi oyun oynama açısından düşünmüyorum, yani tabi SD Elite Tensor 4'ten daha güçlüdür fakat günlük kullanım olduğu için beni etkileyecek bir etmen değil çok. Bu noktada S25U, Pixel 9 Pro XL'a kıyasla daha önde olabilir mi?
8 Elite tek çekirdekte %50, çoklu çekirdekte %100 daha güçlü bir çip. Rakamlar %5-%10 seviyesinde olsa günlük kullanımda hissedilmezdi ama şu tabloda çok rahat hissedilir emin olun. Referans aldığınız videolara bakarak telefon seçmenizi de tavsiye etmem. Normal kullanımda hiçbir telefonu bu seviyede zorlayamazsınız.

Ben Samsung'un kameradaki renklerini beğenmediğim için pixel tercih ederdim evet S25 en güçlüleri ama bu gücün büyük bir kısmına asla ihtiyacım olmazdı olsa da bu performans sonuçlarını gördükten sonra pixel veya iPhone tercih ederdim.
Bana da gücün büyük kısmına ihtiyacım olmayacakmış gibi geliyor, çok iyi bir kamera, batarya ve ekran kalitesi benim için en önemli kriterler, ve Android seçimi yapmak bu noktada biraz keyfi bir istek. Pixel'i yakınlardaki bir telefon mağazasında inceleyip buna göre değerlendirme yapacağım galiba.

8 Elite tek çekirdekte %50, çoklu çekirdekte %100 daha güçlü bir çip. Rakamlar %5-%10 seviyesinde olsa günlük kullanımda hissedilmezdi ama şu tabloda çok rahat hissedilir emin olun. Referans aldığınız videolara bakarak telefon seçmenizi de tavsiye etmem. Normal kullanımda hiçbir telefonu bu seviyede zorlayamazsınız.
Normalde bu tarz videoları kameralar için kullanmaktaydım fakat bu noktada aslında güç testi için de kullanım bana mantıklı gelmekte. Sonuçta dediğiniz gibi günlük hayatta bu kadar fazla zorlamıyoruz telefonları, bu kadar zorlamada bile Pixel telefonlar daha optimal çalışıyorsa gündelik hayatta da bu böyledir diyip bir genelleme yapılamaz mı? Sonuçta bu testlere bakmazsak, Xiaomi 15 Ultra gibi bir telefon var elimizde, bu telefon da aynı şekilde aşırı güçlü komponentler içeriyor. Fakat işletim sisteminin sorunlu olması sebebiyle hem önerilmiyor hem de tercih edilmiyor, bunu bu tarz testlerde de görebiliyoruz.

Bana da gücün büyük kısmına ihtiyacım olmayacakmış gibi geliyor, çok iyi bir kamera, batarya ve ekran kalitesi benim için en önemli kriterler, ve Android seçimi yapmak bu noktada biraz keyfi bir istek. Pixel'i yakınlardaki bir telefon mağazasında inceleyip buna göre değerlendirme yapacağım galiba.

Normalde bu tarz videoları kameralar için kullanmaktaydım fakat bu noktada aslında güç testi için de kullanım bana mantıklı gelmekte. Sonuçta dediğiniz gibi günlük hayatta bu kadar fazla zorlamıyoruz telefonları, bu kadar zorlamada bile pixel telefonlar daha optimal çalışıyorsa gündelik hayatta da bu böyledir deyip bir genelleme yapılamaz mı? Sonuçta bu testlere bakmazsak, Xiaomi 15 Ultra gibi bir telefon var elimizde, bu telefon da aynı şekilde aşırı güçlü komponentler içeriyor. Fakat işletim sisteminin sorunlu olması sebebiyle hem önerilmiyor hem de tercih edilmiyor, bunu bu tarz testlerde de görebiliyoruz.

Kesinlikle hocam 3 cihazı da denemeden uzun uzun incelemeden almayın 16 ve S25'i de inceleyin ona göre kararınızı verirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı