- Makaleler
- 3
Hiçbiri üzecek cihazlar değil hepsini tek tek deneyip hangisini beğendiyseniz onu almanızı öneririm kişisel tercihim 16 pm yönünde olurdu.
Şu anda iPhone 14 kullanıyorum. Ayrıca MacBook da var. Açıkçası Samsung modelleri daha dolu ve güçlü ama değerlerini iPhone'lar kadar koruyamıyor. Bu nedenle iPhone 15 Pro Max veya iPhone 16 Pro Max satın almaya karar verdim.S25U öneririm. iPhone 16 Pro Max'ta epey iyi ancak bence S25U daha dolu bir cihaz. Herhangi bir Apple ekosistem cihazınız var mı? Şu an kullandığınız telefon nedir?
Şu anda iPhone 14 kullanıyorum. Ayrıca MacBook da var. Açıkçası Samsung modelleri daha dolu ve güçlü ama değerlerini IPhone'lar kadar koruyamıyor. Bu nedenle iPhone 15 Pro Max veya iPhone 16 Pro Max satın almaya karar verdim.
Şu anda iPhone 14 kullanıyorum. Ayrıca MacBook da var. Açıkçası Samsung modelleri daha dolu ve güçlü ama değerlerini IPhone'lar kadar koruyamıyor. Bu nedenle iPhone 15 Pro Max veya iPhone 16 Pro Max satın almaya karar verdim.
Kesinlikle 16 pro max o zaman, alabiliyorsan.Şu anda iPhone 14 kullanıyorum. Ayrıca MacBook da var. Açıkçası Samsung modelleri daha dolu ve güçlü ama değerlerini iPhone'lar kadar koruyamıyor. Bu nedenle iPhone 15 Pro Max veya iPhone 16 Pro Max satın almaya karar verdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.