Milimetric
Centipat
Daha fazla
Yakın zamanda parayı denkleştirebilirsem telefon almayı düşünüyorum. Ama kafam çok karıştı. Bir yandan Pro ve üç kamera beni cezbediyor ama alırsam ikinci el olacak bulunduğum ilde bir ilan buldum 256 GB kasım 2026ya kadar garantili fiyat 78 bin TL. 17 de ise aynı fiyata sıfır ve daha güncel bir cihaz almış oluyorum batarya açısından daha iyi performansı var diye okumuştum. 120 Hz ekran 17'ye gelmeseydi düşünmeden 16 Pro alırdım ama 17 şu an çok güçlü bir rakip.
16 Pro piyasasını takip ediyorum 256 GB olması nedeniyle kabul edilebilir bir cihaz olarak geldi normalde bulunmadığı için 128 GB modele bu fiyatları istiyorlar.
Kullanım durumum kamera aşırı profesyonel kullanmıyorum ama iyi çekmesi lazım her ikisinin de beni tatmin edeceğini düşünüyorum.
16 Pro piyasasını takip ediyorum 256 GB olması nedeniyle kabul edilebilir bir cihaz olarak geldi normalde bulunmadığı için 128 GB modele bu fiyatları istiyorlar.
Kullanım durumum kamera aşırı profesyonel kullanmıyorum ama iyi çekmesi lazım her ikisinin de beni tatmin edeceğini düşünüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: