16 Pro daha iyidir ama 256 al.
Ben S24 Ultra kullanıyorum iPhone xden geçtim memnunum ama IOS'un hissini vermiyor arka kamera fotoğraf olarak Zoom olarak S24 Ultra önde onun dışında ön kamerada ve video çekmede vs iPhone tokatlar.
Fiyat sorun değilse 16 Pro 256 GB tabii ki. S25 Ultra bekle harika olacak işlemcisi mükemmel kamerası mükemmel. Dostum sen bu telefonla atomu mu parçalayacaksın. Aradaki farkı hissetmeyeceksin bile. İkisi de son nesil telefon. Millet öyle bir yazıyor ki forumda iPhone aldığında çok geride kalıyorsun gibi. Parayı kendisi ödüyor sanki. 16 Pro aldığında o telefonu kullanıp satsan bile zaten en iyi Samsung modelini her zaman alabilecek para geçecek eline. İlk parayı iPhone olana vermek çok daha mantıklı. Hem yatırımlık hem kullanmalık. 16 Pro boyut ve çerçeve inceliği olarak harika olmuş. Samsung'un Ultra cihazları çok kaba imkanın varsa yakın bir teknoloji mağazasına gidip test etmelisin.
Burada yaş ortalaması düşük olabilir ama yaşı yüksek insanlarda var. Fanboy falan gereksiz yakıştırmalar. Herkes kendi fikrini paylaşıyor. Telefonlara bilgisayar mantığında bakmak yanlış. Günlük hayatını iPhone daha çok kolaylaştırır. Ben olsam bende düşünmeden Apple grubu alırdım. 5 sene kullanır sonra satar o sene çıkanı alırdım. Minimum değer kaybıyla. Android grubunda her model değişimi yaklaşık yeni telefonla eş değer bütçe ayırımı anlamına geliyor. Lütfen mesajımı alıntılayıp gerginlik çıkarmayın konu sahibine fikrimi ilettim. Sizde başka mesajda kendi fikrinizi iletebilirsiniz.
Eğer bir telefona gerçekten bu paraları vereceksen o Android olmamalı. Apple yazılım açısından çok daha iyi ve stabil bir telefon. İstersen uzun yıllar kullan istersen her sene üzerine belli bir miktar ekleyip güncel telefon kullan. Eğer bir telefona 50K'den daha fazla para vereceksen iPhone.
Bu kadar alınmana gerek yok ya mübalağa yaptım sadece. 20klık Android telefonda 120 Hz var ama 50-60 k düz iPhone modelinde 60 Hz sadece. 120 Hz olayını bu kadar överek anlatmanız çok gülünç.
Bu kadar alınmana gerek yok ya mübalağa yaptım tabii ki. 20klık Android telefonda 120 Hz var ama 50-60 k düz iPhone modelinde 60 Hz sadece. 120 Hz olayını bu kadar överek anlatmanız çok gülünç.
Ben nerede 120 Hz olayını anlatarak övdüm? Evet, 10 bin TL'lik Xiaomi'de bile 120 Hz var, ama günün sonunda işlemcisi bile o yenileme hızına yetmiyor. Ben de eleştiriyorum Apple'ı, fakat asıl olan, eleştirirken böyle komik duruma düşmemek.
Ben nerede 120 Hz olayını anlatarak övdüm? Evet, 10 bin TL'lik Xiaomi'de bile 120 Hz var, ama günün sonunda işlemcisi bile o yenileme hızına yetmiyor. Ben de eleştiriyorum Apple'ı, fakat asıl olan, eleştirirken böyle komik duruma düşmek.
Sen, ben, biz diye belirti yapmadım genelleme yaptım sadece. Genel olarak benim ilk alıntı yaptığım arkadaş ekranın 120 Hz olmasını bir ayrıcalık gibi anlatmış. Gerçi iPhone kitlesi( yine genelleme yapıyorum siz demiyorum) vasata alıştıkları için 120 Hz ekran yenileme lüks geliyor olabilir.
Sen, ben, biz diye belirti yapmadım genelleme yaptım sadece. Genel olarak benim ilk alıntı yaptığım arkadaş ekranın 120 Hz olmasını bir ayrıcalık gibi anlatmış. Gerçi iPhone kitlesi( yine genelleme yapıyorum siz demiyorum) vasata alıştıkları için 120 Hz ekran yenileme lüks geliyor olabilir.
Vasat kelimesini umarım "ortalama altı" anlamında kullanmamışsınızdır. Beni o arkadaş ilgilendirmiyor; 60 Hz telefonun bile alıcısı olabilir. Sadece bizim ülkemizde 60 Hz telefona o astronomik fiyatları vermek saçma. Ben buraya, "16 Pro, S24 Ultra'dan iyi" demeye gelmiştim.