iPhone 16 Pro vs S24 Ultra

Sürekli telefon değiştiren biri değilsen S24 Ultra.
Asıl sürekli telefon değiştiren biri değilse iPhone 16 Pro alması lazım. Şöyle söyleyeyim telefonun en az 8 senelik ömrü var, en az.

Hocam bende bir iPhone kullanıcısıyım fakat 20klık telefonlarda bile mevcut olan 120Hz özelliğini öne çıkarman komik olmuş bir tık.
20K’lık telefonun ekranıyla bu bir mi?

Hocam bende bir iPhone kullanıcısıyım fakat 20klık telefonlarda bile mevcut olan 120Hz özelliğini öne çıkarman komik olmuş bir tık.

Ne 20bini benim 6bine aldığım telefonda bile 120Hz var.

Net şekilde iPhone 16 Pro. İyi yazılım, piyasadaki en verimli işlemci, süper ötesi kamera, Apple Intelligence, 120 Hz ekran…
Bu konuda gereksiz bir sürü fikir gördüm de böyle boş yapanını ilk kez gördüm.
Karşılığı olan işlemciye sahip telefon piyasa sürülmemiş diye apple'ın berbat ısınan işlemcisini övmen, ısındığı için her yıl downgrade atılan yazılımını övmek ayrı zevkmiş.

Asıl sürekli telefon değiştiren biri değilse iPhone 16 Pro alması lazım. Şöyle söyleyeyim telefonun en az 8 senelik ömrü var, en az.

20K'lık telefonun ekranıyla bu bir mi?

Hayır fakat 4 yıl öncenin teknolojisini hem onlar yeniymiş hem de sen inanılmaz bir şeymiş gibi öne sürünce...

Fotoğraf çekmiyor ve oyun oynamıyorsanız iPhone 13 bile işinizi fazlasıyla görecektir. Şu ana kadar sadece Android kullanan birisi olarak tercihim iPhone 16 Pro olurdu. Uzun vadede değerini koruyor, Samsung gibi yazılım konusunda çok ciddi hatalar oluşacak mı derdi yok. Kamerası daha iyi mi tartışılır ancak daha stabil bir sonuç veriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı