iPhone 16 Pro vs Samsung S24 Ultra

freudd0

Yoctopat
Daha fazla  
Iki telefon arasında kaldım. Malum gunumuzde telefon degistirmek cok kolay değil. Beni goturecek iyi bir telefon almak istiyorum. Fotograf cekmeye onem veriyorum. Cok fazla oyun oynamiyorum. APK ile isim yok. Guvenli temiz bir cihaz almak istiyorum. Kisacasi uzun yillar Android kullandim. Fakat hiç bu kadar yuksek seviyelere cikmamistim. Simdi duzgun bir telefon almak istiyorum. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Keşke iOS'e geçmeseydim aynı fiyata daha iyi bir Android alabilirdim. Ayrıca bir telefon da devlete alıyorsunuz. Sizin yerinizde olsam S23 veya S23 Plus tercih ederdim. Telefona bu kadar para vermek gereksiz.

Son düzenleme:
Iki telefon arasında kaldım. Malum gunumuzde telefon degistirmek cok kolay değil. Beni goturecek iyi bir telefon almak istiyorum. Fotograf cekmeye onem veriyorum. Cok fazla oyun oynamiyorum. APK ile isim yok. Guvenli temiz bir cihaz almak istiyorum. Kisacasi uzun yillar Android kullandim. Fakat hiç bu kadar yuksek seviyelere cikmamistim. Simdi duzgun bir telefon almak istiyorum. Yardım eder misiniz?

Ben olsam o bütçede S24'ten şaşmam sizi çok rahat 10 yıl götürür.

İkisi de oldukça güzel telefonlar, iPhone 16 Pro bir tık daha iyi diye biliyorum ama hangisini alırsanız alın üzülmeyeceksiniz. Yalnız ben bu iki telefon arasındaki fiyat farkını çok biliyorum.

5 yıldır kullandığım S20 FE'den sonra iphone 16 pro ve s24 ultra arasında kalmıştım, 16 pro aldım. Bu kadar para vermeye gerek yok asla, s24 ultra alın geçin. Yarı fiyatına aynı işleri yapıyor. Ben hayatımda hiç ios kullanmadım diye sırf merakımdan 16 pro tercih etmiştim.

5 yıldır kullandığım S20 FE'den sonra iPhone 16 Pro ve S24 Ultra arasında kalmıştım, 16 Pro aldım. Bu kadar para vermeye gerek yok asla, S24 Ultra alın geçin. Yarı fiyatına aynı işleri yapıyor. Ben hayatımda hiç iOS kullanmadım diye sırf merakımdan 16 Pro tercih etmiştim.

Haklisini ama iPhone degerleniyor eskiyi getir yeniyi al vesaire gibi kampanyalar oluyor bir de sosyal medya benim için önemli fotoğraf yukleyince kalite bozulmasi yasamaktan korkuyorum Android tarafinda.

S25 beklemek daha iyidir. Ama şimdi alacaksanız S24 Ultra.

Haklisini ama iPhone degerleniyor eskiyi getir yeniyi al vesaire gibi kampanyalar oluyor bir de sosyal medya benim için önemli fotoğraf yukleyince kalite bozulmasi yasamaktan korkuyorum Android tarafinda.
Kalite düşürme aslında daha az alan kaplasın diye açık gelir. 4K 60hz kayıt yaparsanız 40GB civarında olur. Ama isterseniz kapatılabiliyor diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı