iPhone 16 Pro vs Samsung S24 Ultra

Bütçe
44000
Tanıdıklarım alma çok pişman olursun diyor maksimum 3 yıl ömür biçiyorlar gerçekten pişman olur muyum darlıyorum kusura bakmayın.

Yani tabii ki dışarıda işiniz gücünüz yoksa oturup 1-2 saat PUBG gibi ağır oyunlar oynuyorsanız, çok sık görüntülü görüşme yapıyorsanız, Çok sık haritaları kullanarak bir yerlere gidiyorsanız 16 Pro sabah 8'den anca öğleden sonra saat 14-15'e kadar götürür sonra bir şarj etmenizi ister. Ancak gün içinde ara sıra sosyal medya takılırım, gelen aramaları cevaplarım, ufak tefek indie oyunlar oynarım derseniz sabah 8 akşam 8 çıkarır. Maksimum 3 yıl ömür biçme konusu batarya için mi telefonun geneli için mi çok anlamadım hocam. Batarya içinse evet hangi telefonu alırsan al 3 seneye kadar en geç pilin eskir, doğaldır. Telefonun eskimesi ise o konuda Apple, telefon sektöründe planlı eskitmeyi en şiddetli uygulayan firma günümüzde. Ve evet 3 büyük iOS güncellemesinden sonra telefon artık bitiyor, son demlerine geliyor. 4. ve 5. gelen büyük iOS güncellemelerini de yaptığınızda mevta oluyor. 16 Pro alırsanız, lütfen cihazı kutudan çıktığı iOS sürümünde bırakın ve 5-6 sene çok keyifli bir şekilde kullanın derim yoksa Apple yiyor telefonlarını.

Yani tabii ki dışarıda işiniz gücünüz yoksa oturup 1-2 saat PUBG gibi ağır oyunlar oynuyorsanız, çok sık görüntülü görüşme yapıyorsanız, çok sık haritaları kullanarak bir yerlere gidiyorsanız 16 Pro sabah 8'den anca öğleden sonra saat 14-15'e kadar götürür sonra bir şarj etmenizi ister. Ancak gün içinde ara sıra sosyal medya takılırım, gelen aramaları cevaplarım, ufak tefek indie oyunlar oynarım derseniz sabah 8 akşam 8 çıkarır. Maksimum 3 yıl ömür biçme konusu batarya için mi telefonun geneli için mi çok anlamadım hocam. Batarya içinse evet hangi telefonu alırsan al 3 seneye kadar en geç pilin eskir, doğaldır. Telefonun eskimesi ise o konuda Apple, telefon sektöründe planlı eskitmeyi en şiddetli uygulayan firma günümüzde. Ve evet 3 büyük iOS güncellemesinden sonra telefon artık bitiyor, son demlerine geliyor. 4. ve 5. gelen büyük iOS güncellemelerini de yaptığınızda mevta oluyor. 16 Pro alırsanız, lütfen cihazı kutudan çıktığı iOS sürümünde bırakın ve 5-6 sene çok keyifli bir şekilde kullanın derim yoksa Apple yiyor telefonlarını.

Yok hocam zaten PC var PlayStation tarzı oyunlar için dolu her şey telefondan oynayacağım maksimum Clash Royale'dir Clash of Clans gibi oyunlardır ☺️ yazılım güncelleme mevzusunu dediğiniz gibi yapacağım o halde 18.01 ise öyle kalsın deyip geçeceğim çok teşekkürler tavsiyeniz için Pro modeline yöneleceğim.

Yani tabii ki dışarıda işiniz gücünüz yoksa oturup 1-2 saat PUBG gibi ağır oyunlar oynuyorsanız, çok sık görüntülü görüşme yapıyorsanız, çok sık haritaları kullanarak bir yerlere gidiyorsanız 16 Pro sabah 8'den anca öğleden sonra saat 14-15'e kadar götürür sonra bir şarj etmenizi ister. Ancak gün içinde ara sıra sosyal medya takılırım, gelen aramaları cevaplarım, ufak tefek indie oyunlar oynarım derseniz sabah 8 akşam 8 çıkarır. Maksimum 3 yıl ömür biçme konusu batarya için mi telefonun geneli için mi çok anlamadım hocam. Batarya içinse evet hangi telefonu alırsan al 3 seneye kadar en geç pilin eskir, doğaldır. Telefonun eskimesi ise o konuda Apple, telefon sektöründe planlı eskitmeyi en şiddetli uygulayan firma günümüzde. Ve evet 3 büyük iOS güncellemesinden sonra telefon artık bitiyor, son demlerine geliyor. 4. ve 5. gelen büyük iOS güncellemelerini de yaptığınızda mevta oluyor. 16 Pro alırsanız, lütfen cihazı kutudan çıktığı iOS sürümünde bırakın ve 5-6 sene çok keyifli bir şekilde kullanın derim yoksa Apple yiyor telefonlarını.

iOS 18 kullanan 11,12 ve 13 var daha kasma görmedim telefonlarda.

iOS 18 kullanan 11,12 ve 13 var daha kasma görmedim telefonlarda.
iPhone 11'i iOS 13 ile kullan, 12'yi iOS 14 ile kullan , 13'ü de iOS 15 ile kullan, iOS 18 ile kıyasını yap ondan sonra yavaşlığı kendi gözlerinle gör öyle konuşalım.

Dostlar merhaba. Bu iki telefondan birisini alacağım ancak çok arada kaldım şu an da iPhone 8 kullanıyorum. iPhone 16 Pro S24 ultradan birçok yönde iyi gibi gözüküyor ancak sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum.
Samsung S24 Ultra 39000, iPhone 16 Pro 42000.

3 ay oldu deneyimliyorum S24 ultrayı gayet iyi hoş bir kullanımı var sıkıntısız denilebilir kamera konusunda tartışılır bana göre yetiyor 14 Pro maxten geçtim ve aratmıyor yani 16 Pro ile kıyaslandığı zaman en büyük tek fark portre modunda çıkıyor iPhone portre modunu sensörleri sayesinde çok daha iyi yaparken Samsung bunu yapamıyor bu da normal zaten ve genel keskinlik olarak S24 Ultra çok daha iyi yan yana şahıs fotoğrafları çekip kıyasladım. Pil konusunda bence S24 Ultra yetersiz bir telefon Android telefonlar zaten yapıları gereği bence pil konusunda çoğu zaman başarısız kalacaklar gibi Apple ise kendi yapısını kurduğu için daha iyi bir şekilde bunu optimize edebiliyor. Ediyor ama zamanlada bilerek pili öldürüyor :) iki telefonda gayet ciddi oranda iyi hız farkları yok zaten ikisi de yeni telefonlar.

Amiral gemisi modeller söz konusu olunca benim için apple hep ilk sırada hatta ikinci sıra xiaomi sonra samsung. Düz model iPhone hariç hep iphone öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı