iPhone 16 Pro vs Samsung S24 Ultra

Bütçe
44000

Atreussalvatore

Decapat
Daha fazla  
Dostlar merhaba. Bu iki telefondan birisini alacağım ancak çok arada kaldım şu an da iPhone 8 kullanıyorum. iPhone 16 Pro S24 ultradan birçok yönde iyi gibi gözüküyor ancak sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum.
Samsung S24 Ultra 39000, iPhone 16 Pro 42000.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone kullanıyorsan uzun zamandır. Android alışmak zor olur senin için. Özellik bakımından iki telefonuda kullandım. S24 Ultra çok büyük cebine falan sığmıyor bilgin olsun. Daha geçenlerde pantolon yırtıyor diye bir şikayetleri çıktı köşeleri sivri olduğu için. Performansı güzel hızlı. iPhone kibar S24 ultraya göre. İkisi de birbirine çok yakın cihaz kibar olsun diyorsan iPhone 16 Pro almanı tercih ederim.

Tamamen zevk meselesi. Ben telefonla uğraşmayı kurcalamayı sevdiğim için S24 Ultra alırdım. Sizin böyle uğraşlarınız yok ise, IPhone'yi seviyorsanız 16 Pro alın. İkisi de amiral gemisi cihazlar hiçbir konudan üzmez.

Batarya yönünden ve ısınma sorunu azaldı sanırsam IPhone'da.

Günlük olarak oyun amaçlı değil en son yapacağım hata olur o genel olarak hep iPhone kullandım.
Uzun süredir iOS kullanıyorsunuz sanırım. Android'e alışmanız zor olabilir ama S24 Ultra iPhone 16 Pro'ya göre daha akıcıdır. Pil ömrü olarak da Android bir tık önde diyebilirim. Kameraları tartışılır.

Son düzenleme:

Kamera vesaire pek önemli unsurlar değil benim için uzun ömürlü ve yarıda bırakmayacak olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…