iPhone 16 Pro vs Samsung S24 Ultra

Bütçe
44000

16 Pro genel olarak daha iyi bir cihaz zaten S24U'nın rakibi 15 Pro Max, 15 Pro'dur. Ekran kalitesi olarak S24U önde, tabii bir de S24U büyük olduğu için batarya konusunda önde. Onun dışında bana göre 100X Zoom, kalem gibi fantastik özelliklerini saymazsak her konuda 16 Pro önde. IPhone'dan da devam ettiyseniz bence 16 Pro seçmeniz için bir sebep de bu oluyor. iPhone 8'den sonra çağ atlayacaksınız.

Tanıdıklarım alma çok pişman olursun diyor maksimum 3 yıl ömür biçiyorlar gerçekten pişman olur muyum darlıyorum kusura bakmayın.

Neden öyle dediklerinin sebebini sor söyleyemezler iki telefonda 3-4 yıl Max ömrü olan cihazlar değil.

Hocam çoğu kişi pil ömrü şikayetçisi örnek veriyorum benim gündelik ekran sürem 4 saati aşmıyor ancak bazı kişiler sabah 8 akşam 8 dayanmıyor diyor bu yüzden çekincem var Apple'nin kaçınılmaz gerçeği bu ancak bilemiyorum aşırı arada kalmış durumdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…