S25 Ultra da ana kamera da fiziksel bir sorun varmış ve güncelleme ile düzeltilemeyeceği de söyleniyor ben o yüzden S26 Ultra telefonu beklemeye karar verdim ve iPhone marka telefonları göz önünden tamamen çıkardım sizce iPhone hep benim için kamera ile önde olmuştur video performansı ön kamerası doğal renkleri falan ama S26 Ultra bunu yapabilirse gerçekten çıkar çıkmaz ne kadar para olursa vermek istiyorum ve Android telefonların 2. el pazarı her ne kadar iyi olmasa da umurumda değil niye çünkü kullanmayı seviyorum şu an bir S21 FE kullanıcısıyım memnunum ama aklımda Z Flip 7 serisi bile var katlanabilen telefonlara ilgi duyuyorum siz S25 Ultra kullanıcısı olarak S26 ultrayı bekle öyle satın al mı dersiniz yoksa direk S25 Ultra al IPhone'lar kadar iyi kameraya sahip olduğunu düşünüyorum mu dersiniz bir süre 15 Pro Max kullanmışsınız ilgimi çekti yani kamera konusunda gerçekten yine iyiyse yakından uzaktan fark etmeksizin hiç beklemeden S25 Ultra telefonu da tercih edebilirim değerli görüşlerinizi ve tavsiyenizi beklemekteyim teşekkürler.