iPhone 16 Pro'dan Red Magic 10S Pro'ya geçilmeli mi?

Mantıklı falan değil saçmalıktan ibaret. Geçme.

Bu telefondan ve Samsung, Xiaomi türü boş Android'lerden çok canım sıkıldı. Bana farklı bir şey lazım. Rahat batıyor. Önerebileceğiniz egzotik ve yüksek performanslı bir model var mı peki? ASUS ROG Türkiye'de var mıydı acaba?

Politikalarından habersizim fakat almalı.

Doğrudur, elbet modlu sistem uygulamaları bulunur.

Tercih meselesi açıkçası. Şahsen sırf tetikleri için şu an oyun telefonu kullanan biri olarak ben geçerdim fakat zaten IPhone'ları sevdiğim söylenemez. Performans cezbedici kesinlikle, değerlendirebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için, değerlendireceğim: 3

Hocam piyasa hiç öyle değil. 60'lık S24 Ultra'nın piyasası 40-50K olarak geçiyor diye biliyorum.
Telefoncuya satsan satılmaz ama öyle bir sorun var.. Alıcı bulmak lazım sanırım :)

Oyun oynamıyorsan bence hiç gerek yok değiştirmeye.
İşte sorun orda :) Şu anda oyunlar çok cazip geliyor, oynayasım geldi ama şarj yetmiyor, Pro Max'te hiç sevmem. Nedense Pro Max'lere bi' sinirim var hiç sevmiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım :(

@Hakanan başka oyun için uygun olabilecek telefon istiyorsanız (Xiaomi ve Samsung dışı)
OnePlus 13 POCO F7 ultra/pro bakılabilinir.
Özellikle POCO F serisi oyuncular için ideal.

Telefoncuya satsan satılmaz ama öyle bir sorun var. Alıcı bulmak lazım sanırım :)

İşte sorun orada :) şu anda oyunlar çok cazip geliyor, oynayasım geldi ama şarj yetmiyor, Pro Max'te hiç sevmem. Nedense Pro Max'lere bi' sinirim var hiç sevmiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım :(

O zaman bir şey diyemem hocam sırf oyun içinde 16 Pro'dan bu telefona geçmeye gerek olur mu bilmiyorum appelın kendi storunda kayda değer birkaç oyun var paralı belki onları alıp oynayabilirsin telefonu değiştirmek yerine. Benim kendi şahsi fikrim bence geçilmesi pek mantıklı değil oynadığın oyunu 1 yıl sonra sıkılırsın belki ama şu an elindeki telefonu 6 7 sene kullanırsın.

@Hakanan başka oyun için uygun olabilecek telefon istiyorsanız (Xiaomi ve Samsung dışı)
Biraz gıcık bir insan gibi gözüküyor olabilirim kusura bakmayın ama soğutma, tetik gibi kriterler olmadan Apple'dan vazgeçmem diye düşünüyorum. Asus ROG veyahut Redmagic gibisinden bir şeyler bakıyorum.. Varsa aklınızda bilgilendirirseniz çokkk mutlu olurum :)

O zaman bir şey diyemem hocam sırf oyun içinde 16 Pro'dan bu telefona geçmeye gerek olur mu bilmiyorum appelın kendi storunda kayda değer birkaç oyun var paralı belki onları alıp oynayabilirsin telefonu değiştirmek yerine. Benim kendi şahsi fikrim bence geçilmesi pek mantıklı değil oynadığın oyunu 1 yıl sonra sıkılırsın belki ama şu an elindeki telefonu 6 7 sene kullanırsın.
Anladım. Değerlendireyim o zaman.. Biraz derin düşüncelere maruz kalacağım sanırım.. Teşekkür ederim :)

Biraz gıcık bir insan gibi gözüküyor olabilirim kusura bakmayın ama soğutma, tetik gibi kriterler olmadan Apple'dan vazgeçmem diye düşünüyorum. ASUS ROG veyahut Red Magic gibisinden bir şeyler bakıyorum. Varsa aklınızda bilgilendirirseniz çokkk mutlu olurum :)

Siz Apple da kalın bence. Diğerleride üzebilir.

Sizce 4 sene kadar güncelleme alır mı? Günlük kullanımda nasıldır? Arayüz bence dert olmaz bu performans olduktan sonra, sonuçta android, Samsung'ta olan HomeLock (ismi buydu sanırım hatırlayamadım) gibi bir uygulama ile tema veya animasyon bir şekilde değiştirilir. Siz olsanız ne yapardınız? 16 Pro'dan geçiş sizce mantıklı bir hareket mi?

Ben 14 Pro Max kullanıcısıyım ve Redmagic’e geçmekten çekinmezdim.

Aynı markanın alt markası ve daha/kötü telefonunu önerirken ne hissediyorsunuz bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı