iPhone 16 serisi mi? Samsung S24 serisi mi?

Bütçe
88000

pilotds

Hectopat
Yer
Edirne
Daha fazla  
iPhone 16 Pro'ya da Plus alacağım fakat hala aklımda Samsung S24 ya da çıkacak olan S25 var hangisi daha mantıklı?

İkisinide mağazalarda deneyipleyip, bol bol inceleme videolarını izleyip size en uygun seçeneği sizin seçmeniz daha doğru.
16 pro'da başarılı bir telefon s24 seriside. Acelesi yoksa s25'i bekleyip karar vermenizi öneririm.

Acelesi yoksa S25 bekleyin. Ona göre karar verin.

Hocam acelesi var kullandığım telefon artık öldü diyebiliriz çok fazla düşürdüm.

S25 ne zaman çıkacaktı?

IOS kullanmak istiyorsan herhangi bir android telefona bakmana gerek yok. 16 serisinden birşey al geç.

Android kullanmak istiyorsan S24 serisinden bir model al geç.

Hocam acelesi var kullandığım telefon artık öldü diyebiliriz çok fazla düşürdüm.

S25 ne zaman çıkacaktı?
Tahminen ocak-şubat. Bu arada yakın zamanda değişime ek destek kampanyası vardı. Örneğin senin telefonuna normalde 4 bin veriyorlarsa 5 binde kampanyadan dolayı üzerine ekleyerek alıyorlar. Toplam rakamı yeni samsung telefonun fiyatından düşerek veriyorlardı. Bu şekilde samsung'u daha da uyguna getirebilirdin. Bende bir hafta önce s24 plus aldım fiyatı uyguna geldiği için.

En kotu iPhone en iyi Samsung'dan iyidir Samsung iyi diyenler Samsung alsın 1 sene sonra kastı diye 1/10 fiyatına satsın. 16 alacaksanız pro serisi alın max almayın bence cok büyük kaba duruyor bende 14 pro var boyutu çok güzel

iPhone 16 Pro'ya da Plus alacağım fakat hala aklımda Samsung S24 ya da çıkacak olan S25 var hangisi daha mantıklı?

Eğer bekleyecek durumdaysan Şubat-Mart S25'ini eline almış olursun. Yok bekleyemiyorsan da S24 Ultra falan al geç, Iphone 16 bakabildiğine göre bütçen bol. Hatta Fold falan da alabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…