iPhone 16 serisi mi? Samsung S24 serisi mi?

Bütçe
88000
Dostum konudan bağımsız S24 Plus fiyatını hak eden bir telefon mu güzel mi?
Fiyatında tek geçilir. Eski Plus'lar gibi sadece pil ekran sar piyasaya mantığı olmadığı için düzüyle aralarında 1 depolama yükseltme miktarı kadar fiyat farkında şarj, ekran, panel, pil, depo, RAM komple fark koyuyor.

En kotu iPhone en iyi Samsung'dan iyidir Samsung iyi diyenler Samsung alsın 1 sene sonra kastı diye 1/10 fiyatına satsın. 16 alacaksanız pro serisi alın max almayın bence cok büyük kaba duruyor bende 14 pro var boyutu çok güzel
1 sene sonra kasar mevzusu 5 sene öncede kaldı. Haterlık yapma, birşey biliyorsan doğru düzgün anlat.

Şuan da halihazırda s23 kullanıcısıyım fakat 3 gün önce eskiyi getir yeniyi götür ile iphone 15 geçmeye karar verdim. İos deneme isteğim bunun en büyük sebeplerinden biri ama beni S23 ten soğutan şeylerden birisi kamerası. İlk aldığım zaman çektiğim fotoğrafları ile şuan çektiğim fotoğraflar arasında çok farklar var gittikçe kötüleşti belki bende problem vardı bilmiyorum. İlk aldığım zaman İlk verilen cihazda güç almamaya başlamıştı bir süre sonra yolladım sıfırı ile değişim yapmışlardı. Şuan elimdeki cihazı ek takas desteği ile 21bine saydılar yoksa iphone bir cihaza sıfırdan 52 bin vermezdim. Taksit imkanıyla geçmiş oldum. Beni düşündüren 60 hz ye alışabilmek. Oyun oynamıyorum telefonda çok sorun olacağını sanmıyorum bakacağız.

iPhone 16 Pro'ya da Plus alacağım fakat hala aklımda Samsung S24 ya da çıkacak olan S25 var hangisi daha mantıklı?
16 pro isin icine girerse ve fiyat performans kriteri yoksa bence 16 pro, ama derseniz fp olmasi onemli o zaman iPhone tarafina bakilmamali bile. Eski telefonunuz 120hz ise kesinlikle duz seri iPhone onermem. S25 bekleyebilirsiniz fakat ilk ciktiginda ultra modelinin fiyatinin 90-100k arasi olacagini dusunuyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı