iPhone 16 vs 16 Pro

philiptandy

Decapat
Daha fazla  
Dostlar iyi akşamlar, 2 model arasında kaldım. Düz 13'ten geçiş yapacağım. Tabii ki bütçe varken Pro modeli almak daha mantıklı biliyorum. Merak ettiğim husus Pro modele vereceğim 20 bin TL'lik farka değer mi? Düz versiyon 13 her işimi gördü standart bir kullanıcıyım. Bütçem varken Pro modele yönelmeli miyim yoksa bu paraya tatile mi çıkmalıyım? :) Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar iyi akşamlar, 2 model arasında kaldım. Düz 13'ten geçiş yapacağım. Tabii ki bütçe varken Pro modeli almak daha mantıklı biliyorum. Merak ettiğim husus Pro modele vereceğim 20 bin TL'lik farka değer mi? Düz versiyon 13 her işimi gördü standart bir kullanıcıyım. Bütçem varken Pro modele yönelmeli miyim yoksa bu paraya tatile mi çıkmalıyım? :) Teşekkürler.
Iphoneda pro veya pro max modelleri dışında alınmaz. Çok geride oluyor düz modeller. Bütçen varsa proyu almak daha mantıklı.

Yani bütçe çok zorlanmıyorsa 16 Pro tabii ama zorlayacaksa bir de kamera 120 Hz gibi şeylere takıntılı değil iseniz 16 fakat bütçe nedir illa iPhone mu geçeceksiniz merak ettim.

Evet hocam kesin iPhone 16 serisinden olacak. iOS arayüzüne alıştım artık vazgeçemem. Sadece Max modelini istemiyorum fazla büyük bence. Bütçe de varken arkadaşların da belirttiği gibi Pro modeli her ne kadar standart bir kullanıcı olsam da mantıklı bir seçenek gibi gözüküyor.

Mercedes A serisi ile S serisi karsilastirmasi gibi dusunun hocam :)

Pro serisi gerek kamerada gerekse ekranda size telefon değiştirdim ve çağa uyum sağladım hissiyatını sonuna kadar verecektir. O kadar para verdikten sonra 60Hz ekranlı bir cihaz almak ve telefotosu bile olmayan cihaz almak 2025 yılında artık anlamsız olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı