iPhone 16 vs 16 Pro

bthncskn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

İlk kez Android yerine Apple telefona geçeceğim. Şimdilik 16 Pro veya düz düşünüyorum fakat çok fazla bilgim yok. Deneyimli arkadaşlardan öneri alabilir miyim kullanım kulaylığı ve F/P açısından. Hiç kullanmayacağım özelliklere çok para vermek de istemiyorum telefon yavaşlasın güncelleme almasın olaylarına da girmek istemiyorum hani uzun süre de kullanabileyim. Teşekkürler.

İkisini de uzun süre kullanırsınız. Alacağı güncellemeler aynı zamanlarda biter zaten gelecek yıllarda. Ama ben şahsen 16P dan yana kullanırdım hakkımı. 120 HZ ekrana sahip olması büyük bir artı bence.

Şimdi kafam biraz karıştı arkadaşlar 17 bu kadar farklı mı aradaki farka değer mi fiyat olarak. Bir de baz modeller alınmaz diyor bazıları .

Şimdi kafam biraz karıştı arkadaşlar 17 bu kadar farklı mı aradaki farka değer mi fiyat olarak. Bir de baz modeller alınmaz diyor bazıları.

Boş verin hocam alınacak model var, ihtiyaca göre alınacak model var alınmayacak model var random konuşuyor işte bazıları, düz 17 sizin işinizi görecektir.
3. kameraya ne kadar ihtiyaç duyuyorsunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı