Şu an IP 7 kullanıyorum ve yeni telefon olarak IP 16 128 GB veya IP 14 Pro Max 256 GB alacağım. 2 telefon da yurt dışı bu telefonlar yerine IP 13 128 GB TR alabilirim.
Bu 3 telefon da 2. el ve fiyatları aynı.
14 Pro Max ile IP 16 arası kararsızım sizce hangisini almalıyım?
4 ay boyunca 2 telefonla gezmek sıkıntı olmaz diyorsanız 13'ü hiç düşünmeyin hocam. 16 ve 14 Pro Max'in arasında ekran yenileme hızı hariç devasa bir fark yok bence. 60 Hertz benim için sıkıntı olmaz derseniz eğer iPhone 16'ya yönelin. Ayrıca güncel olduğu için daha uzun kullanırsınız.
Şu an IP 7 kullanıyorum ve yeni telefon olarak IP 16 128 GB veya IP 14 Pro Max 256 GB alacağım. 2 telefon da yurt dışı bu telefonlar yerine IP 13 128 GB TR alabilirim.
Bu 3 telefon da 2. el ve fiyatları aynı.
14 Pro Max ile IP 16 arası kararsızım sizce hangisini almalıyım?
Bakmak isterseniz profilimde iPhone 16 alınır mı? diye bir konu var. İncelemenizi öneririm. Bir çok kişi farklı farklı yorumlar yaptı. 16 alayım derken 15 Pro'ya yönlendirme yaptılar ve ikna oldum. 15 Pro ile 16 arasında büyük bir fark yok ancak almışken 15 Pro almanızı öneririm. 16'da olmayan birkaç özellik de barındırıyor ör. telefoto. Bakın derim.
4 ay boyunca 2 telefonla gezmek sıkıntı olmaz diyorsanız 13'ü hiç düşünmeyin hocam. 16 ve 14 Pro Max'in arasında ekran yenileme hızı hariç devasa bir fark yok bence. 60 Hertz benim için sıkıntı olmaz derseniz eğer iPhone 16'ya yönelin. Ayrıca güncel olduğu için daha uzun kullanırsınız.
Hocam galiba biliyorsunuz bu konuları o yüzden şöyle bir sorum olacak
120 günü 30 gün uzatarak 180 yapabiliyormuşuz lakin bunu sadece 2 kere yapabiliyoruz galiba o kısmı anlamadım anlatabilir misiniz?