iPhone 16 vs iPhone 14 Pro Max

kerem1568

Femtopat
Daha fazla  
Şu an IP 7 kullanıyorum ve yeni telefon olarak IP 16 128 GB veya IP 14 Pro Max 256 GB alacağım. 2 telefon da yurt dışı bu telefonlar yerine IP 13 128 GB TR alabilirim.
Bu 3 telefon da 2. el ve fiyatları aynı.
14 Pro Max ile IP 16 arası kararsızım sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
4 ay boyunca 2 telefonla gezmek sıkıntı olmaz diyorsanız 13'ü hiç düşünmeyin hocam. 16 ve 14 Pro Max'in arasında ekran yenileme hızı hariç devasa bir fark yok bence. 60 Hertz benim için sıkıntı olmaz derseniz eğer iPhone 16'ya yönelin. Ayrıca güncel olduğu için daha uzun kullanırsınız.

Şu an IP 7 kullanıyorum ve yeni telefon olarak IP 16 128 GB veya IP 14 Pro Max 256 GB alacağım. 2 telefon da yurt dışı bu telefonlar yerine IP 13 128 GB TR alabilirim.
Bu 3 telefon da 2. el ve fiyatları aynı.
14 Pro Max ile IP 16 arası kararsızım sizce hangisini almalıyım?
Iphone 15 pro fiyatlarina baktinizmi hocam.

Bakmak isterseniz profilimde iPhone 16 alınır mı? diye bir konu var. İncelemenizi öneririm. Bir çok kişi farklı farklı yorumlar yaptı. 16 alayım derken 15 Pro'ya yönlendirme yaptılar ve ikna oldum. 15 Pro ile 16 arasında büyük bir fark yok ancak almışken 15 Pro almanızı öneririm. 16'da olmayan birkaç özellik de barındırıyor ör. telefoto. Bakın derim.

Ne amacli kullanacaksiniz.
Günlük kullanım ve oyun

Iphone 15 pro fiyatlarina baktinizmi hocam.
Hocam ondan yok 14 pm ile 16 arasında bulabildim

14 p daha iyidir, ama 15 Pro ile aralarında çok az fiyat farkı varken 15p al derim. Apple inteligence kullanabileceksiniz 15p alırsanız.
Tamamdır

4 ay boyunca 2 telefonla gezmek sıkıntı olmaz diyorsanız 13'ü hiç düşünmeyin hocam. 16 ve 14 Pro Max'in arasında ekran yenileme hızı hariç devasa bir fark yok bence. 60 Hertz benim için sıkıntı olmaz derseniz eğer iPhone 16'ya yönelin. Ayrıca güncel olduğu için daha uzun kullanırsınız.
Teşekkür ederim

Baz model almayın. 14 Pro max, baz model 16'dan iyidir. Ben yurtdışı telefon önermiyorum, ne zaman kapanacağı belli olmuyor.
Baz model nedir

Yd cihaz alırken iki telefon kullanmanın zahmetini göz önünde bulundurun insan bi süre sonra bıkabiliyor. Onun dışında 14 Pro Max Öneriririm

Yd cihaz alırken iki telefon kullanmanın zahmetini göz önünde bulundurun insan bi süre sonra bıkabiliyor. Onun dışında 14 Pro Max Öneriririm
Beni çok etkileceğini düşünmüyorum arkadaşımdan dolayı bende deneyimledim biraz 14 pm öneriyorsanız alırım

Yurt dışı cihaz alırken iki telefon kullanmanın zahmetini göz önünde bulundurun insan bir süre sonra bıkabiliyor. Onun dışında 14 Pro Max Öneriririm

Hocam galiba biliyorsunuz bu konuları o yüzden şöyle bir sorum olacak
120 günü 30 gün uzatarak 180 yapabiliyormuşuz lakin bunu sadece 2 kere yapabiliyoruz galiba o kısmı anlamadım anlatabilir misiniz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı