kuyt5252
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci (Talebe)
Bütçeyi arttırıp 15 Pro 128 ya da ikinci el de bakabilirsiniz. Düz seri almanın bir alemi yok. İkinci el 14 Pro da çok rahat işinizi görecektir.
Hocam almışken sıfır düşünüyorum ikinci el düşünmüyorum.
15 Plus şarjı gerçekten çok uzun gidiyor, gün içinde telefonunuzu çok kullanıyorsanız ve büyük ekran seviyorsanız 15 Plus alın derim.
15 serisi sıkıntılı ısınıyor vs. diyorlar ondan 16'dan yana gibiyim. Tabii bu bilgi ne kadar doğru tartışılır.
Yine de 16 alırdım. 15 serisi sorunlu bir ara seri. Tabii eğer IP16'nın bataryası size yetecekse. Yetmeyecekse bir ölçüp tartmak gerek. Şu anki telefonunuzda kaç GB dolu?
Hepsiburada'da direkt kendisi satıyor iPhone 16 256 GB 64 bin onu alacağım gibi duruyor.
15 Plus şarjı gerçekten çok uzun gidiyor, gün içinde telefonunuzu çok kullanıyorsanız ve büyük ekran seviyorsanız 15 Plus alın derim.
Yani okul açık olduğu sürece günün 9 saati okuldayım zaten ama bu yıl son senem öyle de düşünmek lazım ama 16'dan yana gibiyim 16 256 GB Hepsiburada'da 64 bin TL.
16 daha iyi olur.
Bende öyle düşünüyorum.
15 Plus daha iyi bence. 16'nın kamera tasarımı hoşuma gitmiyor benim. Büyük ekran seviyorsan hem oyun da oynamak istersen 15 Plus iyi olacaktır. Ayrıca Plus, Pro, Pro Max modellerinin pili daha uzun gidiyor. Düz modellere kıyasla.
Hepsiburada'da iPhone 16 256 GB 64 bin küsur mediamarktta'da 15 Plus 256 GB 63 bin küsur bilmiyorum kararsızım.
Yine de 16 alırdım. 15 serisi sorunlu bir ara seri. Tabii eğer IP16'nın bataryası size yetecekse. Yetmeyecekse bir ölçüp tartmak gerek. Şu anki telefonunuzda kaç GB dolu?
4-4.5 yııldır kullanıyorumdur şu anki telefonumu 28-29GB boş alan olması gerek 128 GB'dan kalan.
Son düzenleme: