iPhone 16 vs iPhone 15 Pro

Arkadas 16 mi 15 pro mu diye sormus hocam, bunu sorduguna gore yeterli butcesi var ve neden daha dusuk bir cihaz alsin. İleride satar ustune ekler baska bir sey alir. Ona bakarsaniz bisiklet de gidiyor araba da.
Bütçesi beni alakadar etmiyor istediğini alabilir ancak bana göre farklı amaçları yoksa almanın sırf gösteriş ve pop kültür köleliği olduğunu düşünüyorum.

iPhone alacağına A55 alsa seneye A56 alır, sonraki sene A57 alır. Yine de IPhone'ye verdiğinden daha az para harcar.

Her sene neden yeni telefon alsın?
Amiral serisi alsa böyle bir gereksinimi kalmaz.

Sadece sosyal medyada takılıyorsanız neden iPhone? 15000₺'lik ucuz Android'ler de aynı işi kasmadan donmadan ve hatta ve hatta düz IPhone'da olmayan 120 Hz yenileme hızı ile yağ gibi yapıyor.

Çünkü IPhone'lar daha uzun ömürlü oluyor Android'ler seneyi aşınca donma, kasma gibi problemleri çok çıkıyor zaten Android sevmiyorum ve almışken iyi bir telefon almak istiyorum her sene telefon değiştirmektense en iyisini al senelerce kullan.

Çünkü IPhone'lar daha uzun ömürlü oluyor Android'ler seneyi aşınca donma, kasma gibi problemleri çok çıkıyor zaten Android sevmiyorum ve almışken iyi bir telefon almak istiyorum her sene telefon değiştirmektense en iyisini al senelerce kullan.

Android donma falan yapmaz şu uyduruk söylentiyi aklınızdan çıkarın.
Eğer üst segment veya amiral seri alırsa hiçbir sorun olmaz.

Android'ler kasiyor kafasindan cikin artik hocam. Belli ki hic amiral gemisi Samsung kullanmamissiniz. A05's kullaninca tabii ki kasar 2 sene sonra.

Android 1 seneden sonra kasıyormuş. 2013'te kalmış sanırım arkadaş.

Max Redmi/Note serisi veya a serisi kullanış sanırım.
Aslında o seriler bile eğer işlemci kamera vb. şeylere sahip ve iyi ise sorun olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı